MENÜ

Oynadı ve kazandı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sis, ayaz, buz ve 9 yabancılı Gençlerbirliği karşıladı Fenerbahçe’yi Ankara’da. Maç Başkent’te, ancak taraftar yoğunluğuna bakıldığında görüntü Kadıköy gibiydi! 3’te Hasan Ali sağdan cezaalanına ortaladı, Fernandao kafayı vurdu, Hopf’un kontrolünde dışarı gitti. 7’de yine Fernandao’nun kafa vuruşunda Gençlerbirliği kalecisi başarılıydı. 18’de Skulason topla Fenerbahçe kalesine yüklendi, pasında topla buluşan El Kabir’in falsolu şutu Volkan’ın kontrolünde dışarı gitti. 21’de Uğur’un serbest vuruştan kaleye gönderdiği top cılız ve isabetsizdi. 29’da Landel topla buluştu ve rakip kaleye yöneldi, şut sırasında Kjaer, genç oyuncunun ayağından topu söktü ve aldı.

Çabuk davrandı

32’de De Souza’dan aldığı topu önce düzelten Fernandao dönerek vurdu, ancak top az farkla dışarı gitti. 34’te Fenerbahçe’nin golü geldi. Sağ taraftan Markoviç’in ortasında topu Hopf çelemedi, arka direkte Fernandao kafayla topu filelere gönderdi: 0-1. Devre bu sonuçla bitti. 48’de Nani’nin kullandığı serbest vuruşta Alves topu kafayla indirdi, Diego’nun yatarak şutunda top az farkla dışarı gitti. Ardından Fenerbahçe kalesi tehlike atlattı. Spelmann’ın uzun pasında topa El Kabir hareketlendi, ancak kale önünde Volkan çabuk davranarak topu kaptı. 52’de Diego’nun uzun pasında topla Fernandao buluştu, kaleye yöneldiği sırada Kulusiç ve Skulason’un arasında kalıp topu kaybetti. 59’da Kulusiç ceza alanında Diego’yu düşürdü, Mete Kalkavan oyunu devam ettirdi ve yoğun protestoya maruz kaldı!

Yine 1-0’lık skor

65’te Gökhan sağ kanattan ortaladı, kale önünde Diego şutladı, Kulusiç golü önledi. Bir dakika sonra Hasan Ali soldan kesti, Markoviç bıraktı, arka direkte Fernandao boş kaleye atamadı. 69’da yine Fernandao topu Hopf’a kaptırdı. 75’te Stancu cezaalanına yapılan ortaya topu düzeltmeden gelişine ama isabetsiz vurdu, pası düşünmeyince kulübesinden fırçayı yedi! Karşılaşma bu sonuçla bitti. Maçın geneline bakarsak futbolu Fenerbahçe oynadı, Fernandao bir attı, çok kaçırdı. Gençlerbirliği sadece rakibine direndi, başka bir şey yapmadı. Sarı-Lacivertliler ligde deplasmanda 3. kez, toplamda 4. kez 1-0’lık sonuçla maçı bitirdi.

YORUM YAZ