MENÜ

Önemli duyuru: Fenerbahçe düzeldi

Abone Ol Google News

Yenileri yanında oturtan Ersun Yanal, cezalı Hasan yerine İsmail’i sahaya sürüp Malatya kadrosuyla karşıladı Göztepe’yi... İzmir’in köklü ekibi muhteşem taraftarıyla Kadıköy’deydi. 1. dakikada Jerome ve Ayew’in karşılıklı gol kaçırmaları maçı heyecanlı başlattı. 7’de Fenerbahçe kanatları işletince gol kendiliğinden geldi, Isla sağdan kesti, Soldado vurdu, uzak direkte Ayew dokundu ve ağlara gitti: 1-0. 13’te Soldado süratle Göztepe alanına şutladı, üst direk golü çıkardı! 28’de Serdar’dan kale önünde topu söken Sadık taraftardan alkış aldı.

Haberin Devamı

Müthiş organizasyon

45’te Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta kale önünde arka arkaya Ayew, Sadık ve Topal vuramadı. Serdar’ın frikiğinde kalede kaptan Volkan uçtu topu aldı. Devre bu sonuçla bitti. 49’da bol pas atak getirdi, Isla sağdan kesti, kale önünde Ayew kaçırdı, bir dakika sonra Jarome’nin Sadık’a arkadan faulü kırmızı görmesine neden oldu. 73’te Moses- Jailson organizasyonunda yeni transferin şık golü; durumu 2-0 yaptı.

Artık endişe yok

80’de kale önünde Soldado müsait pozisyonda golü kaçırdı, protesto yerine alkış kopan Kadıköy’deki endişe mantığının değiştiğinin kanıtıydı. Maç bu skorla bitti. Ersun Yanal’lı Fenerbahçe üst üste 2. galibiyetini alarak ligde tırmanışa geçti, özgüven geldi, futbol düzeldi, panik bitti, giden tek şey Sadık’dı; sakatlandı, çıktı. Göztepe mağlubiyet serisini 3 maça çıkardı, o büyük taraftarını üzmeye devam etti, futbolu da maç içinde parlak değildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ