MENÜ

Muriç ile oynamak zorunda mısınız!

Abone Ol Google News

Yanal’ın gitmesinden sonra Fenerbahçe, Mehmet, Ferdi ve stoperde Gustavo ile Denizlispor’u karşıladı. Kayseri’nin başında Fenerbahçe’yi yenen Bülent Uygun birkez daha ama bu sefer Denizlispor’un başında kulübedeydi. 3’de Zeki’nin ortasında Oğuz’un kafa şutu maçın ilk atağıydı. 10’da Kruse’nin çaprazda şutu kötüydü. 14’de Barrow gole yaklaştı, ama Altay kaleyi iyi kapattı. 22’de Ozan durumu 1-0 yaptı. Mehmet’in korner atışında kafa vuruşu şıktı. 24’te Barrow’un şutunda Serdar topu çizgiden çıkardı.

Haberin Devamı

Beceriksizlik...

31’de Muriç’in şutunda Stachowiak başarılıydı. 42’de Tolgay topu elle kesti, verilen penaltıyı Murawski kullandı durum 1-1 oldu, devre bu sonuçla bitti. Devre Fenerbahçe’nin sayılmayan golüyle başladı. 65’de kale önünde Estupinan topu kaleye atamadı. İsabetsiz şutlara 67’de Serdar, 72’de Zajc imza attı. 74’de Mustafa’nın kafa golü durumu 1-2 yaptı, gol öncesi birebirde onu tutan Muriç forvette olduğu kadar defansta da beceriksiz olduğunu kanıtladı! 90+2’de Serdar ön direkte kafayı vurdu, durum 2-2 oldu, son dakikada Recep’in şutunda Hasan Ali topu çizgiden çıkardı.

Haberin Devamı

Fırsatı Denizli kaçırdı

Maç bu sonuçla bitti. Kartların eksilmediği ve heyecanın yüksek olduğu maçta Fenerbahçe 10 kişi daha kalınca oyun içinde daha mücadeleci bir görüntü verdi, ama Muriç ile birkez daha sahada eksik olduğunu kanıtladı, forvet bölgesi bir yana Musafa’nın golünde birebirde Kosovalı’nın hatası vardı. Bülent Uygun’lu Denizlispor ise çok fırsat tepti, ama sonuçta bir puanı alıp gitti.

YORUM YAZ