MENÜ

Milat olabilir!

Abone Ol Google News

Teknik heyetin kader maçlarına çıktığı bu dönemde rakip, UEFA Ligi’nde Belçika devi Anderlecht’ti. Cocu önde, Benzia-Slimani ve Frey ile maça başladı, yanında Ayew’i oturttu. Belçika ekibi ise gruptaki ilk puanını alma peşindeydi. Gelelim maça; 2’de Santini ile başlayan atakta kale önünde Skrtel dikkatliydi. 6’da Gerkens’in şutunda Harun iyi yer tuttu. 9’da Hasan Ali’nin ortasında Slimani’den önce Didillon kalesini iyi korudu. 25’de Benzia’ın şutu heyecan yarattı. 30’da Slimani’nin pasında Benzia çaprazdan kaleyi gördü, ancak defansta Bornauw hata yapmadı. 35’te topla buluşan Bakkali ceza alına girip şutladı, topa Harun bişey yapamadı! 1-0. 39’da Frey’in şutunu kurtaran Didillon inanılmazı başardı. 44’te Kums’un frikiğinde golü direk önledi!

Haberin Devamı

İlk kez yüzü güldü

İlk yarı bu sonuçla bitti. 50’de Bakkali falsolu vuruşla durumu 2-0 yaptı. 53’te Frey çaprazdan kaleye şutladı, durum 2-1 oldu. Pozisyonda Gerkens’in hatası çoktu. 57’de Hasan Ali’nin golü maçı yeniden başlattı, imza töreninden sonra ilk defa Cocu’nun yüzü güldü! 2-2. 82’de Eljif ile Fenerbahçe galibiyete çok yaklaştı ama vuruş kötüydü.

Haberin Devamı

İsteğe dikkat!

Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe oyun olarak diğer maçlara göre iyiydi. Şut, istek ve sonuç olarak geçmişi unutturur muydu bilemeyiz ama camia ve yeni yönetim için umarım galibiyet olmasa bile futbol ve sonuç bu sezon için ilk olur, milat olur..

YORUM YAZ