MENÜ

Merhaba UEFA!

Abone Ol Google News

Tribünlerin ful olduğu Kadıköy’de Cocu’nun kadrosu, diğer maçlara göre değişikti. Düzen 4-3-3 gibiydi ve gol atmak zorunda olan bir takım için doğruydu. Benfica’da ise kanatlara kuvvet veren Vitoria, ilerde Castillo ile maça başladı. 2’de Valbuena ile başlayan atakta Giuliano’dan önce araya Pizzi girdi. 8’de Valbuena’nın kullandığı korner atışında Ayew’in kafasıyla aşırttığı topa uzak direkte kimse dokunamadı.

Haberin Devamı

Moraller bozuldu

20’de Giuliano’dan topu kapan Salvio’nun kale karşısından şutu korkuttu! Bir dakika sonra arka arkaya İsla ve Alper’in gol pozisyonuna girmesi Kadıköy’e heyecan getirdi. 26’da Castillo’nun pasıyla topla buluşan Fernandes’in, Alper’in müdahalesine rağmen golü atması, tüm moralleri bozdu: 0-1. 33’te Eljif’in uzaktan şutunda topa Vlachodimos müthiş uçtu. 43’te Ferreyra sağ çaprazdan kaleye yüklendi, açılan Volkan’ı geçti. Ancak, boş kaleye kötü vurdu! 44’te arka arkaya pozisyonlar yaratan Fenerbahçe golü buldu. Hasan Ali soldan ortaladı, Alper iyi yükseldi kafayı vurdu ve Saracoğlu’nu inletti, devreyi bitirdi: 1-1.

Haberin Devamı

Barış’tan alkışlık şut

İkinci yarıda ilk 5 dakika orta alan mücadelesi ile geçti. 55’te Topal’ın uzaklaştıramadığı topa, Cervi’nin uzaktan şutu isabetsizdi. 60’ta Pizzi ve Ferreyra’nın şutları Fenerbahçe kalesini bunalttı! 68’de Barış’ın falsolu şutu alkış alacak kalitedeydi. 85’te Grimaldo ile başlayan atakta topa kale önünde Ferreyra’dan önce, Neustadter ayak koydu. Kalan dakikalar Fenerbahçe’ye 2 gol getirmedi. Maç bu sonuçla bitti. Devler Ligi yayın hakları paraları birçok kez olduğu gibi yine Galatasaray’a gitti! Fenerbahçe, artık rotasını, gruplardan başlayacağı Avrupa Ligi’ne çevirdi.

YORUM YAZ