MENÜ

Maçları erteleyin

Abone Ol Google News

Samsunspor maçına İsmail Kartal son iki transfer Fred ve Cengiz Ünder’i ilk 11’e alarak başladı. Yeni 19 Mayıs Stadı’ndaki maç hakem Volkan Bayarslan’ın düdüğü ile başladı.

Haberin Devamı

Çok kaçırdı ama attı

3’te Fofana kale önüne ortaladı, Laura ıska geçti. 7’de Ntcham uzaktan denedi, kalede İrfan Can yerindeydi. 15’te Edin Dzeko ceza alanında dönerek vurdu, top auta gitti. 22’de Tadic kale önünne ortaladı, yine kaçıran Dzeko oldu. 31’de Fred ortaladı, Dzeko yine atamadı. 32’de Fofana çaprazdan kötü vurdu. Devre golsüz bitti. 46’da Laura pozisyona girdi, Serdar Aziz yatarak golü çıkardı. 47’de Fred kaleye şutladı, gol olmadı. 56’da Cengiz uzaktan şutladı, Okan golü çıkardı. 62’de Cengiz ortaladı o ana kadar çok gol kaçıran Dzeko, durumu 1-0 yaptı. 90+8’de İrfan Can’ın pasında, Szymanski aşırttı ve maçı bitirdi: 0-2.

Kararı bekliyoruz

Aslında en önemlisi takımlarımızın yurt dışında alacakları puanlarla, artan ülke puanımız. Umarım TFF ülkemizi temsil edecek takımlarımızın önümüzdeki hafta maçlarını erteler. Tek rengimiz bayrağımız, kırmızı beyazımız... TFF gereğini yapar, yapacaktır da... Sonunda ligde alınan da kaybedilen de puan ya da puanlar. Ancak bu ara en önemli olay ülkemizin Avrupa’da fazla takımla temsil edilmesi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ