MENÜ

Kutlu olsun

Abone Ol Google News

Türkiye Cumhuriyetimiz’in kuruluşunun 100. yıl dönümünde İsmail Kartal sakat Djiku’nun yerine Samet ile maça başladı. Pendik’teki karşılaşma hakem Abdulkadir Bitigen’in düdüğü ile başladı, gelelim 90 dakikanın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Kaleci kendi kalesine..!

10’da Dzeko rakip kale önüne ortaladı, Pendikspor defansı Tadic’ten evvel topa müdahale etti. 17’de kale önünde Szymanski ilk golü atamadı! 22’de Tadic vurdu, kaleci Erdem uçarak golü çıkardı. 30’da Samuel son çizgide kaleye paralel vurdu, kaleci Erdem’e çarpan top, ağlara gitti: 0-1. 42’de Szymanski çevirdi, İrfan Can vurdu, defansa da çarpan top ağlara gitti: 0-2. Devre 2 golle sona erdi. 47’de Dzeko üçü yokladı, kaleci Erdem izin vermedi. 58’de Diaby boş pozisyonda topu dışarı attı. 65’te Szymanski’nin pasında Dzeko durumu 3-0 yaptı. 77’de Ferdi’nin pasında Dzeko maçın 4. golünü attı: 0-4. 87’de Dzeko bir kez daha sahneye çıktı, Hat-trick yaptı maçı da kapattı: 0-5.

Defansta sıkıntı var

Serdar Aziz yok, Djiku da yok, Samet Akaydın sakatlandı, Becao sekiyor. Bu takımı ancak sakatlıklar durdurur, yoksa rakiplerin Fenerbahçe ve Galatasaray’ı durduracak gücü yok. Ancak arka arkaya gelen bu sakatlıklar can sıkabilir... Dikkat.

Haberin Devamı
YORUM YAZ