MENÜ

Kulübe artık hata yapmıyor

Abone Ol Google News

Transferde hareketli günler yaşayan Fenerbahçe, bu sezon zorluklarla boğuşan Ankaragücü’nü Kadıköy’de yenerek ligde 5’te 5 yaptı, adeta taraftarına ve bizlere geçmişi unutturdu.

Haberin Devamı

Gelelim maça; 5’te maçın ilk şutu Pelkas’tan geldi, ancak kalede Ricardo yerindeydi. 9’da Samatta kafayla şutladı, direk dibinde Atilla golü çıkardı. 25’te Atilla korneri kullandı, Altay dokundu, direkten seken topu Ozan uzaklaştırdı. 28’de Gustavo ile başlayan atakta Thiam vurdu, Ricardo topu çeldi, Senegalli topunu takip etti golü attı: 1-0. 34’te fark ikiye çıktı. Thiam indirdi, Samatta Başkent defansını aştı, golünü attı: 2-0. Devre biterken Thiam ve Pelkas 3’ü zorladı, olmadı. Devre böyle kapandı. 49’da Paintsil tehlikeli geldi, ortasında Serdar ustaca topu çıkardı. 66’da Pelkas’ın volesi sonuçsuz kaldı. 67’de Valencia uzaktan mükemmel vurdu, durum 3-0 oldu. 90+4’te Emre düzgün vurdu, maçın sonucunu ilan etti: 3-1.

Çok sakat var...

Zayıf rakibi karşısında farklı kazanan Fenerbahçe’de şu anda tek sorun sakatlar kaldı. Eksiklere Serdar da eklendi. Takımdagol doyumsuzluğu da artık var. Bu da başta Erol Bulut ve yardımcılarının başarısı.. Evet geçmişte çok eleştirdik ama teknik heyet 2021’de hata yapmıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ