MENÜ

Koeman bu işi sevdi

Abone Ol Google News

Koeman ile elindeki değerleri ön plana çıkardıktan sonra olumlu sonuçlar alan Fenerbahçe’nin, bu haftaki konuğu Alanyaspor’du. Akdeniz ekibi Sergen Yalçın ile anlaştı ama Kadıköy’de kulübede değil, tribündeydi. Jailson olmayınca Hollandalı hoca İsla’yı o bölgede kullanarak maça başladı. 3’te Hasan Ali uzun topla Şener’i ceza alanına soktu ama maçın ilk pozisyonunda top Haydar’da kaldı. 17’de Fernandes’in kafa şutunda topu Eljif çizgiden çıkardı. İki dakika sonra Valbuena mücadele ederek rakibinden topu söktü ve Ayew’i gördü. Ganalı futbolcu sağdan çalımlarla önünü açıp şutladı, durum 1-0 oldu.

Haberin Devamı

Frey’den topuk şov!

24’te Eljif’in pasında topla buluşan Frey’in topuk vuruşu Haydar’da kaldı. 31’de Valbuena yine attırdı, ceza alanına gönderdiği topa Frey kafayı vurup durumu 2-0 yaptı. Devre bitene kadar Alanya atakları vardı ama tabela değişmeden 2. yarıya geçildi. 56’da Ayew sağdan çalımlarla Alanya kalesine yüklendi, Valbuena ile duvar pası sonrası vuruşu kötüydü. 62’de Efecan’ın plasesini Harun üstten tokatladı, Kadıköy’den alkış aldı. 76’da bir kez daha Harun, Cisse’nin kafa vuruşunda topa tokadı bastı! 80’de İsla Ayew’e pasıyla “al da at” dedi, Ganalı futbolcu Merih’i geçemedi. Maç bu sonuçla bitti. Şener’in sakatlanmasından sonra oyuna giren İsmail’in sarıyı hemen görmesi ve mücadele yeteneğini yitirmesi, İsla’nın çizgiye çekilmesi, Fenerbahçe’nin orta alanının aksamasına neden oldu. Alanya bu durumu değerlendirdi ve atak üstüne atak yaptı ama sonuç alamadı.

Haberin Devamı

Kulübeye güven arttı

O arada Benzia’nın oyuna alınması orta alanı toparladı, müdahale ustacaydı. Oyuna etki ve galibiyet kenar yönetimin yerini iyice sağlamlaştırdı, bir başka dikkat çeken durum ise bana göre ilk defa Frey’in maç boyunca takımına yararlı olmasıydı.

YORUM YAZ