MENÜ

Kişinev’de akşam idmanı!

Abone Ol Google News

5-0’ın rövanşında Fenerbahçe tur için değişik bir kadroyla Moldova’da sahaya çıktı. Kartal, önde Batshuayi ile maça başladı... Gelelim maçın önemli anlarına;

Haberin Devamı

İsmail’in gecesi...

7’de King sol çaprazdan şutladı, top az farkla dışarı gitti. 10’da İrfan Can topun gelişine vurdu, şut sonuçsuzdu. 36’da Mostovei topu elinden kaçırdı, önde Tadic golü atamadı. 39’da İrfan Can uzaktan denedi, Mostovei uçtu, golü çıkardı. Son anda Serdar Aziz kafayla topu gönderdi ama Mostovei yine çıkardı. Devre golsüz bitti. 48’de Mert Hakan vurdu, Misaraş’dan dönen topu Tadic tamamladı: 0-1. 57’de Mert Hakan’ın asistinde Batshuayi durumu 2-0 yaptı. 59’da bu kez Samuel ortaladı, Batshuayi farkı 3’e çıkardı: 0-3. 77’de İsmail iyi oynadığı bir gecede uzaktan harika bir gol attı, durumu 4-0 yaptı. Maç bitti... Tur toplam 9 golle geldi..!

Sabırsız taraftar...

Tur galibiyetle geldi. Fenerbahçe zayıf rakibine karşı baştan sona üstündü. Adeta akşam idmanı yaptı. Umarım bu sene güzel bir sezon olur. İsmail Kartal hocaya her zaman destek, ancak taraftar çok sabırsız. Onu nasıl halledecekler, bilemem. Bir mağlubiyette olay tersine dönüyor. Umarım yönetim bu durumu çözer.

Haberin Devamı
YORUM YAZ