MENÜ

Kanatlarıyla uçan Fener

Abone Ol Google News

Maç 1’de Altay’ın uzaklaştıramadığı topla başladı, ancak Serdar, Mücahit’ten daha kıvrak davrandı. 6’da Fenerbahçe gole çok yaklaştı, Rodrigues soldan ortaladı, kale önünde Muriç kafayı vurdu, top Ertuğrul’dan sonra direğe çarptı, gol kaçtı. 11’de Rodrigues soldan kale hizasına çalımlarla gelip uzaktan şık bir vuruşla durumu 1-0 yaptı, 3 dakika sonra Zanka kale önünde farkı 2’ye çıkardı: 2-0.

Haberin Devamı

Muriç olağanüstü vurdu

Ömer Ali’nin presi nedeniyle Serdar’ın ters vuruşunda Altay’ın yapacağı bir şey yoktu, 16. dakikada durum 2-1 oldu. 28’de Emre ile başlayan atakta Ozan ceza alanına hareketlendi, Rodrigues ile paslaştı, uzaktan şutunda takımının 3. golünü attı: 3-1. 53’te Kaptan Emre uzaktan şutladı, Ertuğrul kademede topu kaptı. 58’de Alper ve Anicic’in arka arkaya şutlarında başta Altay olmak üzere defans görevdeydi, gole izin yoktu. 78’de Tolga’nın şık vücut çalımıyla pozisyon başladı, devamında Gustavo uzaktan şutladı, defansa çarpan top Ertuğrul’u avladı 4-1. 82’de Muriç olağanüstü uzaktan müthiş vurdu, şık golle Kadıköy’de tabela 5-1 oldu.

Haberin Devamı

Kocaman müdahale lazım

Konyaspor’un özellikle sağ kanadı maç içinde hiç yoktu, maden bulan Rodrigues o kanattan bindirerek attı, attırdı, buna Muriç de ortak oldu. Denizli maçında sağ kanadını işleten Fenerbahçe dün Kadıköy’de sol kanadını işletti, kazandı, taraftarının desteği ile zorlanmadı. 2 haftadır Konyaspor kendi gibi değil, kesinlikle takıma ağır bir KOCAMAN müdahale olmalı yoksa durum kötü.

YORUM YAZ