MENÜ

Kadıköy kendine geldi!

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi 3. turunda Fenerbahçe, Çekyalı Slovacko’yu Kadıköy’de ağırladı. Jesus maça takımda ufak değişikliklerle başladı. Emre, Lincoln ve görünmez kahraman Arao’nun müthiş oyunu sonucu belirledi. Gelelim maçın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Ustaca vuruş...

Lincoln ve Emre. 5’de Lincoln’un ortasına Valencia kafayı vuramadı. 7'de Zajc çalımlarla ceza alanında önüne geleni geçti, şutunda top yandan auta gitti. 17’de Lincoln’un pasında Emre düzgün vurdu ve durum 1-0 oldu. 19’da Rossi uzaktan denedi, Nguyen yatarak topu bloke etti. 45+2’de Emre düşürüldü, frikiği Lincoln kullandı, ustaca vuruşla devreyi bitirdi: 2-0. 57’de Valencia çaprazdan vurdu, kaleye giden topu Nguen engelledi. 2 dakika sonra bu sefer Ferdi yüklendi, Çekyalı kaleci yine yerinde müdahale etti. 81’de Lincoln uzaktan attığı frikik golü kadar güzel bir şutla durumu 3-0 yaptı. Maç bu sonuçla bitti.

Dikkat!

Fenerbahçe zayıf rakibine karşı ilk maçta istediği sonucu aldı diyebiliriz. Keşke bu futbol ve istek Kiev maçında olaydı. Güzel olurdu. Ama geçmişi unutalım. Ancak asıl hedef Süper Lig bu belli. İlk lig maçtaki rakip Ümraniyespor, Slovacka’dan kat kat iyi, bilginize.

Haberin Devamı
YORUM YAZ