MENÜ

İyi sonuç

Abone Ol Google News

Başakşehir karşısında ilk yenilgisini alan Fenerbahçe 4 rotasyon yaparak çıktı 1 puanlı Giresunspor karşısına. Belki beklenen futbol yoktu ama Beşiktaş ve Trabzonspor'un takıldığı haftada alınan galibiyetle zirveyle puan farkı 1'e indi.

Haberin Devamı

Giresun’dan sezonun ilk golü

2’de ilk atak golü getirdi. Sağdan Rossi ortaladı, uzak direk dibinde Ferdi dokundu: 1-0. 21'de Valencia uzaktan şutladı, pozisyon Kadıköy'de heyecan yaratsa da gol olmadı. 25'te Zeki'nin vuruşu Altay'da kaldı. 30'da Diabate kale önünde gelişine vurdu top az farkla dışarı gitti. 33’te Mesut'un şık pasında Rossi şutladı, ama kaleci Onurcan golü çıkardı. 36'da Valencia'nın frikiğini de Giresunspor file bekçisi Onurcan kurtardı. 40'ta Mert Hakan elle kesti, verilen penaltıyı Balde direğe nişanladı. Devre bu sonuçla bitti. 49'da Mesut, Valenci'nın ortasında kale önünde topa vuramadı. 64’te Mesut durumu 2-0 yaptı, kısa düşen pasta topu kapan Berisha kaptana golü attırdı. 85’te Doukara müthiş vurdu, Giresun'un ligdeki ilk golünü Altay yedi. 2-1. Maç bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Mesut topa girmeli!

Çok iyi futbolcu, dünya yıldızı, gol de attı ama genel performansıyla memnun etmedi. 11 ve 18’de o toplara yetişeceksin, 49’da kale önünde o golü atacaksın, maçı erkenden kopartacaksın. Bu camia bir dünya yıldızından bunları yapmasını bekliyor. Maç içinde takımını bir toparla, gerektiğinde itirazlarda git hakemle konuş, bir an önce canlan.

YORUM YAZ