MENÜ

İyi ki Altay var

Abone Ol Google News

Geçen hafta kötü futbol, yanlış oyuncu değişimi ve hakem hataları ile dolu bir derbiyi geride bırakan Fenerbahçe, 8 eksikle Denizlispor’a konuk oldu.

Haberin Devamı

Maç baskıyla başladı. 4’te Ozan’ın derinlemesine pasında topla buluşan Cisse, kale önünde Bergdich’e takıldı. 9’da gol geldi... Ferdi sağdan ceza alanına driplingle müthiş girdi, pasında Cisse ağları gördü: 0-1. 17’de Serdar’ın kafa şutu heyecan yarattı. 18’de Denizli’nin ilk şutu Bakalorz’dan geldi ama vuruş cılızdı. 20’de öndirekte Pelkas, arkada Cisse boş kaleye atamayınca, Caner yaptığı orta sonrası isyan etti. 30’da Mert Hakan’ın boş pozisyonda kaçırması saç baş yoldurdu. 41’de Caner ortaladı, Gökhan öndirekte farkı ikiye çıkardı, gol şablon olarak Rize’de atılan golün aynısıydı: 0-2. 42’de Tisserand’ın golü VAR’a katıldı, devre bu sonuçla bitti. 50’de Mesanovic pozisyona girdi, Serdar geri çevirdi. 54’te önce itirazdan, sonra pozisyondan Serdar kızardı, ‘VAR’dan verilen penaltıyı, Murawski kullandı, Altay çıkardı. 67’de Altay penaltıdan sonraki 4. net kurtarışını yapıp, tabelayı değiştirtmedi. 77’de Altay arka arkaya Sagal ve Mesanovic’in şutlarını çıkardı. 80’de Mesanovic’in kafası direkte patladı.

Haberin Devamı

Yemezler!

Allah aşkına derbi yenilgisi sonrası 6 puanlı Denizlispor’a karşı deplasmanda 2-0 önde olacaksın, penaltı pozisyonu öncesi faul yapan futbolcu karar öncesi ve sonrası 2 sarıdan atılacak, sonrasında defansa çekileceksin, kalecin 1’i penaltı ve 6 net golü çıkaracak, rakibin bir topu direkten dönecek, sonra galip geldik diye böbürlenecek ve kazandık diyeceksiniz. Koskoca Fenerbahçe camiası bunları yemiyor, kulübenin dikkatine önemle duyurulur...

YORUM YAZ