MENÜ

İşler iyi gitmiyor

Abone Ol Google News

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe forveti güçlendirerek, Belçikalı Antwerp’i karşısına aldı. Zayıf rakibine karşı 3. golü atamadı, UEFA guruplarında işi zora soktu... Tribünlerin dolu olduğu karşılaşma Rus hakem İvanov’un düdüğü ile başladı.

Haberin Devamı

Penaltı kaçtı

2’de Fischer’in pasında takımdan kiralık giden Samatta golünü VAR destekli attı: 0-1. 14’te Fenerbahçe’nin ilk şutu Osayi- Samuel’den geldi ama Butez bloke etti. 20’de beraberlik Valencia ile geldi: 1-1. 28’de Gustavo ikinci golü uzaktan denedi, olmadı. 36’da kazanılan penaltı atışında Valencia topu üst direğe çarptırdı. 45’te kazanılan ikinci penaltıyı bu sefer Valencia kaçırmadı, devre 2-1 bitti. 52’de Gustavo’nun pasında Berisha kale önünde ıskaladı. 62’de ön direkte Gerkens kafayı vurdu, tabelada eşitlik oldu: 2-2. 68’de Rossi dokundu, Butez 3’ü yemedi! 84’te Pelkas’ın şutu defansa takıldı. Maç bu sonuçla bitti: 2-2.

Mesut ve Berisha...

Biri ‘dünya yıldızı’ diye geldi, diğeri ‘gol kralı’ olarak... Ama göremiyoruz. Hatta Mesut’un pazubandı bile artık yok. Bir de çıkarken surat yapıyorsun... Berisha pas hatası ve topu ıska geçmekten yoruldu. Biraz Ferdi’yi seyredin! Takım zaten Mesut ile 10 kişi oynuyor, bu maçta Berisha ile 9’a indi. Gol atmayabilirsin ama oyunda da yoklar. Hele asist kralı Mesut’un 19’daki orta yapamaması ve 31’de atağa çıkmışken verdiği hatalı pas... Olmaz, olmamalı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ