MENÜ

İrfan Can’ların gecesi..!

Abone Ol Google News

Avrupa yolunda 3-1’in rövanşında Maribor’a karşı İsmail hoca takıma müdahale ederek sahaya çıktı. Maç Portekizli Verisimo’nun düdüğü ile başladı. Önemli anlar ise;

Haberin Devamı

İki direk, 3 gol

3’te Zajc sağdan ortaladı, Batshuayi’den önce Jug iyi çıktı, topu kaptı. 13’te Urate’den seken topu alan Batshuayi’nin şutunda top auta gitti. 17’de güzel paslaşmalar gol getirdi, Batshuayi ortaladı, İrfan Can durumu 1-0 yaptı. 25’te Tadic vurdu, top direkten döndü. 33’te Jakupovic’in penaltı atışını kaleci İrfan Can kurtardı. 37’de kale önünde Szymanski topu havaya dikti. 44’te Ferdi ikiyi denedi, olmadı. Devre tek golle bitti. 47’de Zajc’ın şutu farklı dışarı çıktı. 54’te Zajc topu üst direğe nişanladı. Tribün olayları maçı yarım saat durdurdu. 69’da ters topu İrfan Can çizgiden çıkardı. 79’da Szymanski uzaktan müthiş vurdu durum 2-0 oldu. Asist saha içindeki İrfan Can’dandı. 81’de King ortaladı, Tadic tamamladı. 0-3. Son saniyede kaledeki İrfan Can rakibe gol şansı vermedi. Maç bu sonuçla bitti.

Rakip Twente

Haberin Devamı

Tur atlandı... Çok da zor olmadı. Direkler bu maçta sahne aldı. Ülke puanı için güzel bir sonuç. Umarım Hollanda takımını da geçerler. Transfere gelince, bu sene doğru işler yapılıyor, ancak bir kaleci kesin şart. Bu gece kaleci İrfan Can müthişti, formasının hakkını verdi ama iyi bir kaleci hala şart.

YORUM YAZ