MENÜ

İkisi de kazanabilirdi

Abone Ol Google News

Sivas’ın dondurucu soğuğunda Fenerbahçe, geçen maçın moraliyle sahaya çıktı. 2 haftadır 3 puana hasret olan ev sahibi ekip de galibiyet için sahadaydı. Gelelim maçın önemli dakikalarına;

Haberin Devamı

2 gol, 2 direk...

Maçın ilk dakikasında Serdar Dursun pozisyona girdi, kalede Ali Şaşal dikkatliydi. 9’da Erdoğan, Nazım’dan topuçaldı, pasında Henrique çaprazdan kötü vurdu. 18’de Fenerbahçe öne geçti. Valencia ile başlayan atakta son vuruşu yatarak Zajc yaptı: 0-1. 27’de Henrique kale önünde kafayı vurdu ama top yandan çıktı. 31’de Samuel tek başına hareketlendi, açık pozisyonda Ali Şaşal kalesinden çıktı, topa müdahale etti.

38’de Samuel’in pasında İrfan Can’ın şutu kaleyi bulmadı. Devre biterken Tisserand ve Serdar Dursun iyi vuramadı, devre tek golle bitti. 50’de Novak’ın kafa vuruşu Ali Şaşal’da kaldı. 52’de Berke hatalı çıktı, Sivasspor forvetleri arka arkaya şutladı ama Nazım beraberliği çizgide önledi. 60’ta Ahmet yatarak müdahale ile Berisha’ya ikiyi attırmadı. 73’te Yatabare yarım vole ile şutladı, top direkten döndü.

Haberin Devamı

74’te Henrique uzaktan duran topa müthiş vurdu, Berke çıkaramadı: 1-1. 85’te Sefa yerden şutladı, Berke ayağıyla çıkardı. Aynı dakikada Cofie uzaktan vurdu, top direkten döndü. Kalan dakikalar gol getirmedi, maç 1-1 bitti.

Yerinde müdahaleler

Sonuç ne olursa olsun bu soğukta tempo, kenar yönetimlerin oyuna müdahalesi yerindeydi. Özellikle Çalımbay’ın Sefa hamlesi takımı canlandırdı. İsmail hoca da takıma kısa zamanda hakim olmuş. Ligin bitimine çok var ve böyle zor deplasmandan puan çıkarmak bana göre iyidir. Maç -2 derecede başladı, -8 derecede bitti. Şaka değil! Bu kuru soğukta normal sonuç...

YORUM YAZ