MENÜ

İkincilik averaja kaldı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, eski kaptanının yönettiği Karagümrük’ü Kadıköy’de karşısına aldı. Maç Halil Umut Meler’in düdüğü ile başladı. Gelelim maçın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Şut çok... gol yok!

4’te Biglia’nın kaptırdığı topu Samuel kaleye şutladı, kalede Viviano gole izin vermedi. 12’de Musa kale önünde yerden ortaladı, Pesiç’ten önce araya Tisserand girdi. 24’te ön direkte Borini kafayı vurdu, direk dibinde yakın mesafeden Altay gole müdahale etti. 27’de Zajc uzaktan şansını denedi, Viviano izin vermedi. Aynı dakikada Borini’nin şutu Altay’da kaldı. 33’te Serdar Dursun’un kafa şutu kaleyi buldu, fileyi bulmadı! 39’da Pesiç’in şutunu Altay köşeden çeldi. Devre golsüz bitti.

47’de Zajc denedi ama Burak kademedeydi. 54’te Samuel kötü vurdu. 64’te Rossi’nin şutu az farkla dışarı gitti. 68’de Viviano yatarak Samuel’in şutunu çıkardı. 80’de şut çekip kaçıranlara Valencia da eklendi. Son saniyede Gustavo da kaçırdı... Maç golsüz bitti.

Demirel’i tebrik ederim

Kimseyi eleştirmeye gerek yok, çünkü anlayan anladı. İki takım da istekliydi. Kenardan takımına hakim olan Volkan Demirel’i tebrik ederim. İsmail Kartal için çok yazdık, hoca sezonda bana göre takımın en iyisiydi. Lig ikinciliğinin resmileşmesi de haftaya kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ