MENÜ

İkinci devre Fenerbahçe!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Güzel havaya rağmen Saracoğlu’nun yarısı doluydu. Aykut Kocaman cezalı Aatif yerine Alper’i ilk 11’e alıp, forvette yine Soldado ile başladı. Bir başka deyişle; topu kaptırıp, rakibe pozisyon yaratanlar yine kenardaydı! Osmanlıspor ise daha çok rakibi karşılamak düşüncesi ile Kadıköy’e gelmişti.

Heyecan yoktu

3’te ilk atak Sarı-Lacivertliler’den geldi. Sağdan bindiren Alper’in pasında, Şener yakın mesafeden topu dışarı attı. 11’de Osmanlıspor Musa ile gole yaklaştı, kaptan Volkan kademede iyi yer tuttu! Bir dakika sonra Soldado’dan önce topa kafa atan Pinto, skorun değişmesine mani oldu. 16’da Josef uzaktan şutladı, Karcemarskas’ın kontrolünde top dışarı gitti. 32’de Neustadter’in isabetsiz vuruşu Saracoğlu’nu üzdü! 44’te Osmanlı’nın ilk etkili şutu geldi. Ceyhun’un vuruşu az farkla auta gitti. İlk yarı, kötü futboldan dolayı taraftarın protestosu ile golsüz tamamlandı.

Asist Valbuena’dan

İkinci yarı Alper’in yerine Valbuena sahneye çıktı, takımdaki yerini aldı! 55’te Valbuena’nın pasında topla buluşan Skrtel’in kafa vuruşunda top Karcemarkas’ın kucağında kalmasına rağmen, çizgiyi geçtiği için gol sayıldı. İtirazlara rağmen hakemin verdiği karar doğruydu: 1-0. Beş dakika sonra 2. gol geldi. Giuliano kendi çabalarıyla Osmanlı ceza alanına girdi, yaklaşık 7 metreden vuruşunda direkten dönen topu, Soldado tamamladı: 2-0. 66’da Soldado’nun aşırtmasında top üst direkte patladı. 83’de Fernandao’nun yakın mesafeden kafa şutu az farkla dışarı gitti. 84’de Cikalleshi’nin şutu kaptan Volkan’a zor anlar yaşattı.

Seri bitti!

İrfan hoca 55’e kadar kanatları iyi kapattı ama defans göbeğini unuttu ve 5 maçlık yenilmezlik serisi bitti. Fenerbahçe ise özellikle ikinci yarı bambaşkaydı, zirveyi sıkıştırmayı sürdürdü, taraftarlarını memnun etti.

YORUM YAZ