MENÜ

Hezimet olurdu berabere bitti!

Abone Ol Google News

Bursaspor maçına 6 eksikle gelen Fenerbahçe, lige önde mecburen Soldado ile başladı. Samet Aybaba’nın kadrosunda dikkat çeken unsur ise defanstan tanıdığımız Latovlevici’nin sol açık olarak sahaya çıkmasıydı. Maç Isla’nın hatasıyla başladı. 2’de topu kaptırdığı Latovlevici’ye Skrtel yetişti. 6’da Barış’ın sağdan kaleye gönderdiği topa Umut Nayir vuramadı. 8’de Soldado, Mehmet Ekici’nin kornerden gönderdiği topa vurdu, kale çizgisi üzerinde Umut Meraş golü çıkardı. 20’de hazırlanış ve vuruş bakımından Fenerbahçe, harika bir gol attı. Isla’nın sağdan ortasında defansın içinde Soldado yarım vole ile müthiş vurdu: 0-1.

Haberin Devamı

Soldado 2’yi kaçırdı!

26’da kale önünde Aytaç kötü vurunca taraftardan tepki aldı. 29’da Barış, Ekici’yi düşürdü, frikiği Ekici kötü kullandı. 41’de Tunay sağdan tehlike yaratmak istedi, Topal araya girdi ve Latovlevici’nin gol atmasına engel oldu. 45+5’te son çizgide Soldado vurdu, kaleye paralel giden top içeri girmedi ve ilk yarı Sarı-Lacivertliler’in üstünlüğüyle sonuçlandı. 49’da Ekici’nin şutunda Muhammed topu tokatladı, Soldado golü atamadı, bir dakika sonra Umut Nayir’in kafa şutu heyecan yarattı. 55’te Topal’ın Bursa ceza alanına girmek için driplingi müthişti, sonuçsuz kalsa bile çabası alkış aldı.

Haberin Devamı

Samet Aybaba şanstır

58’de Umut Nayir ve 66’da Chedjou’nun şutlarında kaptan Volkan kalesindeydi. 69’da Dirar’ın getirdiği topa Ayew vuramadı. 80’de Yusuf ve Umut Nayir’in golü atamaması şanssızlıktı. 88’de baskılar sonuç getirdi, Sakho’nun ortasında Aytaç durumu eşitledi: 1-1. İki takım da maç sonu birer puanla yetindi. Fenerbahçe taraftarı için eziyet bu hafta da devam etti. İlk yarıdaki oyun performansı, ikinci yarıya yetmedi. İkinci yarı sadece sahada ev sahibi takım vardı, bir attı dünyaları kaçırdı. Bursaspor için; 22.5 yaş ortalamasıyla takımını oynatan Samet Aybaba büyük şanstır.

YORUM YAZ