MENÜ

Hem sakatlarını hem maçı kazandı

Abone Ol Google News

Lig yarışı devam ederken Fenerbahçe, Hatayspor’a konuk oldu. Sakatlıklarından bu yana Becao ilk kez 11’de maça başladı. İlerleyen dakikalarda Fred de oyuna girdi.

Haberin Devamı

Gelelim 90 dakikanın önemli anlara;

Samuel müthişti

2’de Szymanski yerden şutladı, top Erce’ye takıldı. 13’te Ferdi ve Cengiz şutlarıyla Erce’yi geçemedi. 25’te Dzeko ortaladı, Samuel kale önünde durumu 1-0 yaptı. 40’ta Tadic ortaladı, Cengiz Ünder farkı ikiye çıkardı: 0-2. 47’de Halil kale önünde topu üsten auta attı. 53’te Mert Hakan çaprazdan üçü denedi, top auta gitti. 55’te Szymanski vurdu, Burak çizgiden çıkardı. 59’da Halil, Livakovic’’i geçemedi. Maç bu sonuçla bitti. Lig devam ediyor, bitime çok maç var. Her an sıralama değişebilir, izleyip göreceğiz.

Cengiz Ünder anladın mı?

Son zamanlarda çok kötü oynuyorsun. 3 maç var, 5 maç yoksun! O formanın değeri sonsuz, çıkıp oynayacaksın. Her maç en tehlikeli futbolcu olacaksın. Öyle kale önünde attığın golden sonra formanın armasını kameraya gösteriyorsun ya, o armayı aklına ve ayaklarına da kazıyacaksın. Eleştiriye açık olacaksın. İrfan Can sakat olmasa her maçı kulübeden seyrederdin. Gol elbette atacaksın ama futbol da oynayacaksın. Oyundan erken alınırsan 360 derece dönerek, etrafını alkışlayarak çıkacaksın, Cengiz anladın sen...

Haberin Devamı
YORUM YAZ