MENÜ

Harun çıldırttı

Abone Ol Google News

Sezonun ilk yarısında hayal kırıklığı maçlarına devam eden Fenerbahçe, Akhisar’a konuk oldu. Kendine yakışmayan sıralama yerinden kurtulmayı amaçlayan Koeman yine Slimani ile maça başladı. 1’de maçın ilk şutu Güray’dan geldi, şutunda kaleye giden topu Harun kaptı. 2’de Ekici’nin çektiği şut Akhisar defansına çarpıp Fatih’de kaldı. 10’da organize bir atakla Akhisar kalesine yüklenen Fenerbahçe’de son vuruş Eljif’den geldi, şut etkili ama isabetsizdi. 21’de Onur’dan topu kapan Skrtel olası bir gol pozisyonunu engelledi. 26’da Serginho uzaktan şutladı, topu tokatlayıp Bokila’ya gol attıran Harun yediği golden dolayı çıldırttı! 1-0 41’de Ekici’nin atışında kaleye giden topu Isla ıskaladı.

Haberin Devamı

Josue, direkten döndü!

İlk yarı bu sonuçla bitti. 46’da Skrtel şutuyla kaleyi yokladı ama Caner iyi yer tutmuştu. 49’da Sissokko ile başlayan atakta Onur’un şutunda top yan ağlara takıldı. 68. dakikada Mehmet Ekici’nin sağ çapraz pozisyondan kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta gitti. 78. dakikada hızlı gelişen Akhisarspor atağında Manu’nun pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Josue’nin vuruşunda, top direkten döndü. 82. dakikada Akhisarspor farkı 2’ye çıkardı.

Haberin Devamı

VAR sonrası, gol...

Kendi sahasından Güray’ın gönderdiği uzun topa hareketlenen Manu, Skrtel’e rağmen topla ceza sahasına girdikten sonra attığı şutta, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2- 0. 90+5. dakikada Josue’nin pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Regattin, savunma oyuncularını güzel bir hareketle geçtikten sonra yaptığı vuruşta topu ağlara yolladı: 3-0. Pozisyonda VAR incelemesi yapıldı ve ofsayt olmadığı tespit edildi.

YORUM YAZ