MENÜ

Hadi şimdi konuşun!

Abone Ol Google News

Cezalıları da katarsak toplam 5 oyuncu değiştiren Pereira, Bülent Korkmaz ile kendine gelen Alanyaspor’u yağmurlu bir akşamda Kadıköy’de ağırladı. Halil Umut Meler’in düdüğü ile maç başladı.

Haberin Devamı

Alanya iki pozisyon iki gol

4 ve 12’de Serdar Dursun dönerek iki kez kaleyi yokladı, kaleci Serkan pozisyonlarda dikkatliydi. 13’te karambolde Zajc topu dışarı attı. 32’de Pelkas tek başına yüklendi, son anda defansın arasından çıkamadı. 38’de Ferdi vurdu, Serkan köşeden çıkardı. Devre golsüz bitti. 50’de Rossi yerden vurdu, kaleye giden topa Serkan müdahale etti. 58’de Szalai karambolden seken topu kötü vurdu. 75’te kalenin karşısında Serdar topu havaya dikti! 75’te Emre Akbaba, Efecan’dan aldığı topu ağlara gönderdi: 0-1. 80’de Serdar Dursun, Novak’ın ortasına kafayı vurdu, durum eşitlendi: 1-1. 88’de Szalai çaprazdan golü atamadı. Efkan, 90+3’te maçı bitiren golü attı: 1-2.

Aklım almıyor

Biri dünya yıldızı, kenarda oturuyor, biri Avusturya gol kralı, topu ıska geçiyor, diğeri Alman 2. Ligi’nin gol kralı topu havaya dikiyor. Ya bizim lig çok kaliteli, bu arkadaşlar hafif kalıyor ya da bir tuhaflık var! Biriniz de çıkın deyin ki takım istediğimiz düzeyde değil. Ama takıma değil, siz hakemlere sallayın. Önce oynayacaksın... Kazanamazsan, Kadıköy’de İSTİFA sözlerini çok duyacaksın...

Haberin Devamı
YORUM YAZ