MENÜ

Güzel, fakat...

Abone Ol Google News

İyileşen, cezası biten ve devre arasına kadar belki de son performanslarını görmeyi amaçlayan teknik heyet, değişik bir kadroyla, 6 eksikli Kasımpaşa’ya misafir oldu.

Haberin Devamı

Maçın ilk 7 dakikası pozisyonsuz geçildi. 8’de Pelkas hareketlendi, Thiam kale önünde kötü vurdu. 12’de Valencia’dan önce Anıl kademede şutu önledi. 14’te Pelkas’ın kafasında topla buluşan Thiam, güzel vurdu: 0-1. 20’de Kasımpaşa’nın ilk ama kötü şutu Alan’dan geldi. Pozisyon başlangıcında Mert Hakan’ın hatası büyüktü. 27’de Anıl’ın falsolu şutunda Altay golü çıkardı. 45+1’de Pelkas’ın pasında Thiam, durumu 2-0 yaptı, devreyi bitirdi. 55’te Tirpan’ın şutu etkili ama sonuçsuzdu. 60’ta Pelkas ile güzel başlayan atağın tek kötü yanı Sinan’ın şutuydu. 70’te Valencia ortaladı, Pelkas direğin dibinden topu dışarı attı. 77’de Yusuf’un şutunda top Altay’da kaldı. 86’da Ozan ile başlayan atakta genç Ferdi hızla ceza alanına girip, aşırttı sonucu da ilan etti: 0-3.

Sinan’ı ayağa kaldırın!

Kasımpaşa kötü ve eksikti. Esas ölçü bu maç değil, perşembe günkü Alanya maçıdır. Tamam galip gelmek güzel ama takıma nokta kararlar lazım. Sinan Gümüş’ün büyük takım futbolcusu olmadığını zaten yıllar evvel Fatih Terim gördü, sonra Emre abisi aldı onu Fener’e getirdi. Maçta ayakta zor durdu, hakemi de kandıramadı. Şutlar paslar dağlara taşlara... Kanatlar az ama öz işledi, etkiliydi, güzel ama Ferdi’nin direk oynaması, ciddi değerlendirilmeli.. Teknik heyetin dikkatine.

Haberin Devamı
YORUM YAZ