MENÜ

Gözlerime inanamıyorum...

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, Dan Petrescu ile biraz kımıldayan Kayserispor karşısında, özellikle öndeki futbolcuların müthiş organizasyonları ve yeni transfer Szalai’nin iyi oyun kurmasıyla, isabetli pas rekorunu kırarak sezonun bana göre en iyi futbolunu oynadı ve farklı kazandı.

Haberin Devamı

Tarihi farkı 18’lik Doğan önledi

İlk 11 dakikada Kayseri’nin 18’lik genç kalecisi Doğan, harikalar yarattı. Bu dakikalarda Valencia, Samatta ve Pelkas’ın sert şutlarında gole izin vermedi. 20’de Samatta-Pelkas organizasyonunda topla buluşan Thiam golü attı, hazırlanış bakımından bu gol müthişti: 1-0. 37’de Pelkas kale önünde topu havaya dikti. İlk yarı bu sonuçla bitti.

51’de fark ikiye çıktı. Thiam asisti yaptı, boş kaleye topu Samatta yolladı: 2-0. 64’te Pelkas uzaktan denedi, top direk dibinden çıktı. 86’da Cisse, Ademi’den aldığı pası yakın mesafeden gole çevirdi ve maçı bitirdi: 3-0.

Kulübenin tek hatası OZAN!

İyiyken iyi, kötüyken kötü. 80 dakika Ozan’a kulübe neden bu kadar sabretti. Benim saydığım 5 hatalı pas, 2 dağlara taşlara şut. Ozan kötü oynamak için daha ne yapsın..! Niye bu kadar sabır, oyundan erken alırsın, kendine gelir ve bu güzel takımı bozmaz...

Haberin Devamı
YORUM YAZ