MENÜ

Fenerbahçe kabuk değiştiriyor

Abone Ol Google News

Son 2 maçını kazanıp morali yükselen Fenerbahçe, bir çok “en”leri istatistiklerinde barındıran Alanya’yı Kadıköy’de ağırladı. Zorlandı, kazandı ve artık ilerisi için umutlarını yükseltti.

Haberin Devamı

4’te Bareiro şutladı, Sadık kademedeydi. 8’de Bakasetas’ın şutu sekti, Altay yakaladı. 12’de geçen hafta futboluyla eleştirilen Sinan, akıl almaz bir gol attı! Sağ ayakla müthiş falsolu vurdu: 1-0. 23’te Sinan ortaladı, Valencia dokundu ama Marafona iyi yer tuttu. 26’da Alanya etkili geldi, Juanfran ortaladı, Bareiro boş kaleye dokunamadı. Son bölümdeki pozisyonlar müthiş ama sonuçsuzdu. 44’Te Tzavellas ve Bakasetas kaleye arka arkaya şutladı, Altay ve Sadık gole izin vermedi. Thiam ve Efecan isabetli vuramadı, devre de 1-0 bitti.

49’da Altay sektirdi, Davidson sol ayakla topu dışarı attı. Marafona, Valencia’yı düşürdü, 67’de penaltıyı Valencia kaçırdı. 70’te Pelkas durumu 2-0 yaptı. Ozan’ın bu golde emeği çoktu. Sadık, Babacar’ı itti, 81’deki penaltıyı Senegalli gole çevirdi: 2-1. 87’de Babacar kafayı vurdu, Altay golü uçarak çıkardı. 90+4’te hızlı çıkan Fenerbahçe’de Ferdi’nin şutunda, top direğe çarptı. Son dakikada Alanya beraberlik kovaladı, Moubandje müsait pozisyonu harcadı. Son anlar müthişti, duran topta kaleci Marafona röveşata yaptı, top Altay’da kaldı ve maç bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Biri saldırdı diğeri çekildi

Genel olarak iki takım da maç içinde birbirlerine bir saldırdı bir çekildi, son dakikalar müthişti. Fenerbahçe’nin yenmesi ve galibiyeti seri hale getirmesi gelecek için iyi.. Bu futbol gelecek için yeter mi, yetmez mi göreceğiz ama tek gördüğümüz çarşamba-pazar maçlarında kadroları dar olan Anadolu takımları çok zorlanacak.

YORUM YAZ