MENÜ

Fener, Vedat ile 10 kişi!

Abone Ol Google News

Derbi beraberliği sonrası yaklaşık 30 bin taraftarıyla Kadıköy’de Antalyaspor’u ağırlayan Ersun Yanal ve ekibi, taraftarını memnun etme inancıyla maça başladı. Maçın ilk şutu 1’de Gustavo’dan geldi ama cılızdı. 5’te İsla sağdan kesti, Vedat’tan önce Boffin kademedeydi. 1 dakika sonra Ufuk hızla çıktı, hataları değerlendirdi ve Altay’ı avladı: 0- 1. 11’de Ozan, İsla’yı kaçırmak istedi ama kademede Diego pozisyonu bitirdi. 13’te kale önünde Ozan kafayı iyi vuramadı. 20’de Muriç kale önünde vuramayınca Kadıköy sinirlendi! 24’te İsla’nın ortasına uzak direkte Dirar kötü vurdu. 44’te Muriç bir kez daha taraftarı çileden çıkardı. Devre bir hata ve yenilen bir golle bitti.

Haberin Devamı

54’te Aatif çaprazdan şutladı, ancak Altay kontrollüydü. 58’de Antalya 2’yi az kaldı buluyordu, Hakan bomboş vurdu, golü Altay çıkardı. 62’de Zajc altı pasta topu havaya dikti. 69’da yine Zajc vurdu, top Muriç’e çarptı, Kosovalı kaleye giren topu engelledi! 77’de isabetsiz şutlara bir yenisini de Kruse çekti, galibiyet için gelen taraftarı delirtti. Son dakikada frikiği Deniz değerlendiremedi.

Haberin Devamı

Maç bu sonuçla bitti. Tamamına yakını Antalyaspor yarı sahasında geçen maçta isabetli bir orta yapılamadı, Vedat bir kere vuramadı, çok tepki aldı, baktı olmadı Ersun hoca Mevlüt’ü oyuna aldı, yine olmadı, takım böyle olunca Antalyaspor hiç ummadığı 3 puanı aldı.

YORUM YAZ