Arama

Popüler aramalar

Es Es komada

Haberin Devamı

Malatya’nın kazanmasının ardından Manisa maçı zirve yarışı için Eskişehirspor açısından büyük önem taşıyordu. Yeni stadın tamamı olmasa bile bu soğuk havada yarısını dolduran Es Es taraftarları Süper Lig seyircilerini şimdiden solladı.

30’lu dakikalara girildiğinde şutu, isteği olan ve fubolu oynayan Manisaspor’du. 38’de göstere göstere golü de attı. Es Es’in kalesine gelen şut Buffin’den sekti, bu topu Ufuk çaprazdan ağlara gönderdi: 0-1. İkinci yarı kavgayla başladı. 10 yaşlarındaki bir çocuğunda sahaya girmesi futbol sahalarında görülmeyen bir durumdu. Arzusu olmayan Eskişehirspor Akaminko’nun hatalı geri pasıyla ikinci golü yedi, İsmail Haktan 52’de ağlara gönderdi. 72’de Bahattin sağ çaprazdan Uğur’u arkasına takarak kaleye şutladı.

İstifa sesleri yükseliyor

Boffin 3. kez topu ağlarında görünce taraftarlardan “Alpay Özalan” istifa sesleri yükseldi. 73’te İsmail Haktan, Bahattin’in attığı golün aynısını atıp farkı 4’e çıkarınca herkes yıkıldı. 76’da Bilal skoru 5’ledi. 84’te Erkan Zengin Eskişehir adına şeref sayısını attı: 1-5.