MENÜ

Ersun hocanın dikkatine!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de Ersun Yanal, sakatlığı geçen Kruse’yi önde, Muriç’i ise yanında oturtarak maça başladı. 3’te Titi’nin hatasından yararlanan Kruse, süratle ceza alanına girdi, ancak arkadaşına topu veremedi. 5’te Gustavo sağ kanattan ceza alanına kesti, Kruse kafayı kötü vurdu. 7’de Castro, uzaktan iyi vurdu, direğe çarpan top ağlarla buluştu: 1-0. 12’de Deniz’in şutunda Beto dikkatliydi. 21’de Gustavo uzaktan denedi, top az farkla dışarıya gitti. Bir dakika sonra Zanka’nın hatasında Serdar topu dışarıya attı. 39’da Berkan’ın serbest vuruşunda direkt kaleye giden şutunu Altay çeldi. Pozisyonun devamında Halil ortaladı, kale önünde Titi dokunamadı. 44’te beraberlik geldi... Emre’nin korner atışında, Serdar kale önünde iyi yükseldi, kafayla golünü attı ve devre 1-1 bitti.

Haberin Devamı

87’de Ozan direğe

54’te sağdan Halil süratle ceza alanına girdi, Altay ayağıyla golü önledi. 55’te Gustavo, Soner’i düşürdü, VAR ile yardımlaşan hakem Bitigen, penaltı noktasını gösterdi. Alpaslan kaçırdı, pozisyonun devamında Moses golü attı, ama VAR bir kez daha devreye girdi ve penaltı iptal olunca saha karıştı. İlkini kaçıran Alpaslan durumu 2-1 yaptı. 68’de Muriç indirdi, Rodrigues durumu eşitledi. 2-2. 80’de önce Napoleoni sonra Serdar tabelayı değiştiremedi. 87’de Ozan’ın kafası direkte patladı.

Haberin Devamı

Maçı VAR yönetti

Karşılaşma 2-2’lik sonuçla bitti. Fenerbahçe maç içinde dalgalı performasla Ege’den ayrıldı. Beraberlik iki takıma da yaramadı. Hakem sahanın en kötüsüydü, maçı VAR yönetti.

YORUM YAZ