MENÜ

Emre attırdı, Muriç attı ve Ozan kazandırdı!

Abone Ol Google News

Kaderi rakip takımların başarısızlığına bağlı olan Fenerbahçe, düşmek istemeyen Yeni Malatyaspor ile birlikte Kadıköy’deydi. 3’te Mehmet serbest vuruşla topu kaleye gönderdi, önde Muriç’ten önce Farnolle kademedeydi. 13’te Muriç’in ara pasına hareketlenen Rodrigues, topa vuramadan sakatlık geçirdi! 30’da Ozan’ın vuruşu adresi bulmadı. 41’de hızla hareketlenen Umut’un aşırtma vuruşunda Altay göğsünü siper etti. 44’te uzaktan Rodrigues vurdu, Farnolle çeldi ve devre golsüz bitti. 46’da Mehmet’in isabetsiz şutuyla devre başladı.

Haberin Devamı

48 ve 51’de Hafez ve Robin Yalçın ciddi pozisyonlar kaçırdılar. 56’da Umut direğe nişanladı. 70’te kale önünde Hasan Ali’nin ortasında, Muriç bu sefer iki metreden golü kaçırmadı: 1-0. 76’da Rodrigues’in şutu direk dibine vurdu. 81’de kenar topta kale önünde Youssouf beraberliği getirdi: 1-1.

89 ve 90’da Donald ve Ozan’ın peş peşe golleri durumu 2-2’ye getirdi. Ozan 90+6’da Ferdi’nin ortasında takımının sıkıntılı futbolunu galibiyete dönüştüren golü atarak maçı bitirdi: 3-2.

Haberin Devamı

Karaman’ın tersi kötüdür!

Sonuçta enteresan bir maç oldu, 10 kişi kalan rakibine karşı bile zorlanan Fenerbahçe, Ozan sayesinde kazandı. ‘Kazanan haklıdır’ ama Yeni Malatya’da dikkatimi çeken bir şey var. Sen düşmemeye oynuyorsun, kaptansın, oyundan çıkarken, oyun içinde söyleniyorsun. Bir diğeri sarı kartı var, ikinciyi görüyor takımını zora sokuyor. Bu iki Samsun kökenli Murat ve Gökhan’a bir hemşehri tavsiyesi. Zor durumdaki takımını kurtarmaya çalışan Hikmet Karaman’ın gözü kara ve tersi kötüdür, akıllı olun.

YORUM YAZ