MENÜ

Direk

Abone Ol Google News

Antwerp maçından göz dolduran futbol ve net sonuçla dönen Fenerbahçe, Kadıköy’de Kayserispor’u ağırladı. Cüneyt Çakır’n düdüğü ile maç başladı.

Haberin Devamı

Olmayınca olmuyor

7’de Gavranovic tek başına hareketlendi, ancak açıyı daraltan Berke başlayan atağı bitirdi. 9’da Ferdi ceza alanına sokuldu, pasında Berisha’dan önce araya Kolovetsios girdi. 17 ve 22’de Zajc iki kez kaleyi yokladı, sonuç alamadı. 33’te ‘VAR’ destekli penaltıyı, İrfan Can kaçırdı. 39’da Kayserispor öne geçti, kornerden gelen topa Thiam kafayı vurdu, direkten dönen topu Kolovetsios gole çevirdi: 0-1. 52’de Tisserand gelişine vurdu, yine direk gol ü önledi. 61’de Gavranovic, Emrah’tan dan aldığı topu boş pozisyonda ağlara gönderdi : 0-2. 69’da Pelkas’ın şutu üst direkte patladı. 78 ’de bu sefer Berisha’nın kullandığı frikikte top direkte patladı. 85’te fark bire indi. Serdar’ın pasında Zajc durumu 2-1’e getirdi. 90+9’d a Fenerbahçe ‘VAR’ destekli bir penaltı daha kazandı. Atışı Mesut gole çevirdi, maç 2-2 bitti.

Çok da kızamayız

Rakipler puan kaybetmiş kazanılmalıydı ama gerçekten gole kadar oynanan oyun iyi ama şutların hepsi direk ve biri de kaçan penaltı, o da direk... Hani kötü oynayıp da puan kaybedersin tamam ama çok değişik bir durum. Atamayınca rakip heveslendi. Takımın bir doğru dürüst kalecisinin olmadığı ve bir etkili forveti olmadığı ke sin. Bakalım derbi nasıl olacak?

Haberin Devamı
YORUM YAZ