MENÜ

Cumartesi işiniz çok zor!

Abone Ol Google News

Mesut’lu kadroyla Hatay’a giden Fenerbahçe, bir anlamda derbi provası ve maça lider çıkma mantığıyla sahadaydı. Ömer Erdoğan ile iyi işler yapan bu güzel ilimizin temsilcisi, 19 maçta 15 gol atan Boupendza ile maça başladı.

Haberin Devamı

Altay maçı kurtardı

7’de top Hatay kalesinin önündeydi, arka arkaya pozisyonlara Szalai nokta koydu, kafa şutu Munır’de son buldu. 13’te Caner uzun ortaladı, Valencia’dan önce Munır gole engel oldu, pozisyon devamında Diouf kale önünde topu Nazım’a kaptırdı. 25’te Diouf’un pasıyla hareketlenen Boupendza, Caner’e takıldı. 26’da Samuel pozisyonu hazırladı, Munır engellemeye çalıştı, son dokunan yine Thiam oldu: 0-1. 32’de Popov çaprazdan denedi, Altay köşeden çıkardı, pozisyon Hatay’ın maçtaki ilk ciddi şutuydu. Devre biterken kale önünde Valencia kaçırdı, ilk yarı 1-0 bitti. 48’de Traore pozisyona girdi, Altay yatarak golü önledi. 53’te Boupendza tek başına yüklendi, Altay müthiş çıkardı. 64’te Boupendza uzaktan direğe nişanladı. 77’de Kamara vurdu, Ozan topu çizgiden çıkardı. 82’de Diouf’un kafasını Altay çizgiden çıkardı. 88’de Billong kendi kalesine attı: 0-2. İki dakika sonra müthiş bir golle Boupendza takımının tek sayısını kaydetti: 1-2. Maç bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Farka giderdi, yenildi...

Fenerbahçe belki 3 puan kazandı ama son dakikalar Altay olmasa fark olurdu. Resmen kadro kurma, oyun ve futbola baktığımızda kaybetmek için her şeyi yaptı ama kazandı. Derbide bu futbol yeter mi göreceğiz. Mert Hakan, golü çıkarmasına rağmen Ozan oyun içinde kulübeyi çıldırttı. Ömer hocayı, Hatay’ı tebrik ederim. Ligin yeni ekibi müthiş ama son dakikalarda şanssızdı. Farka giderdi, yenildi.

YORUM YAZ