MENÜ

Comolli'nin gözlüğü!

Abone Ol Google News

Ali Koç’un açıklamalarından sonra teknik kadro depremi yaşayan Fenerbahçe’de Cocu, Slimani ile birlikte sakat olmayan Benzia’yı da İstanbul’da bırakarak Sivasspor’un karşısına çıktı. Ev sahibi ekip kadro yapısı iyi olmasına rağmen lige iyi bir başlangıç yapamadı.

Haberin Devamı

Soldado çok kaçırdı

Gelelim maça; 6’da İsmail’in soldan yaptığı ortaya Frey kale önünde isabetsiz vurdu. 16’da Sivas’ın ilk şutu Bjarsmyr’den geldi, kaleye giden top Harun’da kaldı. 38’de Robinho’nun pozisyonu kaçırmasından sonra Soldado ile başlayan atakta kale önünde Frey topla buluşamadı. 44’te Şener sağdan ceza alanına ortaladı, Frey’den önce Bjarsmyr kademedeydi. Tatsız tuzsuz ilk yarı 0-0 bitti. 51’de Soldado tek başına ceza alanında topla buluştu, falsolu vuruşunda top Tolgahan’da kaldı. 52’de Uğur’un ceza alanına doldurduğu topa Skrtel kritik dokundu! 55’te Braz’ın şutunda Harun başarılıydı. 68’de Soldado direk dibinde fizik kurallarını alt üst ederek topu dışarı attı! 70’de Ekici, frikikte topu direkte patlattı.

Ayew-İsmail çok kötü

Haberin Devamı

Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe kötüydü, Ayew-İsmail çok kötüydü. Hafta içinde “Harika durumdayız” diyen Comolli’nin takıma hangi gözle baktığı, getirdiklerini nasıl yorumladığı merak konusu. Kesinlikle gözlüklerini silmesi ve gerçekleri görmesi gerekir. Zira iki hafta sonra Galatasaray maçı var. Böyle oynarsa Fenerbahçe kötü anlamda sezon sonu tarih yazar. İlk başkanlık yılında sayın Ali Koç da..

YORUM YAZ