MENÜ

Bulut'un kapasitesi bu, KIZMAYIN...

Abone Ol Google News

Hataların telafisinin zor olduğu haftalarda zirvede puan puana yarış devam ederken, rakip Kadıköy’de Gençlerbirliği’ydi. Lig sonuncusu, Özcan Bizati yönetiminde önce Fenerbahçe’nin oyununu bozdu, ardından 11 hafta sonra galip geldi.

Haberin Devamı

Golde hata Altay’ın...

İlk 10 dakikada şut ve pozisyon yoktu. 11’de Samuel tek topta kale önüne indi, şutunda Nordfeldt gole izin vermedi. 33’te Pelkas’ın şutu etkili ama isabetsizdi. Novak 35’te golü attı. Sosa’nın kale önüne serbest vuruştan gönderdiği topa Çekyalı kafayı yapıştırdı: 1-0. 39’da Serdar Aziz kendi kalesine atarak durumu eşitledi: 1-1! Golde hata “topu bana bırak” diye bağırmayan Altay’daydı ama 44’te de genç kaleci Lima’nın ayağından 2. golü aldı. Devre böyle bitti.

47’de Nazım savunma arkasına sarktı ama vuruş kötüydü. 49’da Sosa kafayla kaleyi yokladı, olmadı. 61’de Arda çizgi üstünden golü çıkardı. 63’te Gençlerbirliği Ayite ile öne geçti: 1-2. 70’te Gustavo uzaktan topu havaya dikti. 83’te Sosa’nın uzaktan şutunda kaleci başarılıydı. 90+3’te İrfan Can direğe nişanladı... Maç bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Kötü kulübe yönetimi

Yenilginin tek mimarı Erol Bulut’tur. Sevgili Erol hoca; defalarca yazdık, arkadaşlık, ricayla takım kurarsan seni lig sonuncusu bile yener. 11 maçtır kazanamayan takıma karşı cesaretsiz bir şekilde takımı oynatıyorsun. Defansın hali ne, görmüyor musun? Koskoca Fenerbahçe kötü kulübe yönetimiyle ne hale geldi.

YORUM YAZ