MENÜ

Bu futbolla zor..!

Abone Ol Google News

Yarışın devam ettiği haftalarda rakipleri kazanınca, Fenerbahçe Alanya'da tek hedef için sahadaydı. Emra hoca kazanmak için yeni iyileşen Mesut ile maça başladı. Alanya'nın 3 şutu direkte patladı, Fenerbahçe'nin doğru dürüst şutu yoktu, sonuç kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

3 şut direğe...

4'te topu Valencia getirdi, plasesine Pelkas vuramadı. 9'da Davidson çaprazdan kötü vurdu. 17'de Berkan'ın şutu isabetsizdi. 22'de Caner'in şutunu Marafona çıkardı. 23'te Salih'in şutu direkten dışarı gitti. 33'te Ozan uzaktan isabetsiz vurdu. 35'te Berkan vurdu, Harun uçarak topu tokatladı. Devre golsüz bitti. 62'de Pelkas uzaktan denedi, top auta gitti. 67'de Juanfran'ın şutu yine direkten döndü. 76'da bir direk isabeti de Efkan'dan geldi! 87'de Harun uçtu, Salih'in şutunu çıkardı. Maç golsüz sona erdi.

Emre hocanın sağ kanadı...

'Şampiyon olacağız' diyorsunuz, rakibin sol kanadı Davidson ile uçuyor ama karşısında sakat Gökhan, önünde de yürüyen Mesut... Maçta sağ kanadınız koridor oluyor ama taktığınız Gustavo ile kanatta Ozan ile başlamıyorsunuz. Gökhan'ın gücü yok, kızarınca aklınız başınıza geliyor. Doğru dürüst şutunuz yok, rakibin 3 direk isabeti var. Görünüyor ki puan kayıpları devam ederse, rakipleriniz 1. ve 2. olacak, bu sıralama da sizin yüzünüzden olacak, ayıp...

Haberin Devamı
YORUM YAZ