MENÜ

Bu bir ‘EROL BULUT' zaferidir

Abone Ol Google News

Erol Bulut hoca belki de bu sezon kafasındaki şablon 11’le Trabzonspor’u karşısına aldı. Sezona iyi başlamayan Karadeniz ekibi, Kadıköy’de puan almak için maça başladı. 2’de Caner soldan kale önüne kesti, Valencia vuramadı. 4’te Marlon ceza alanına ortaladı, Afobe’den önce Tisserand kademedeydi. 8’de Valencia bir kez daha golü kaçırdı. 15’te Abdülkadir çaprazdan golü atıyorken, olaya Altay müdahale etti. 23’te Sosa ve Lemos çarpışınca ortada kalan topu kapan Afobe, çaprazdan golü attı: 0-1. Devre biterken Marlon’un frikiğinde top Altay’da kaldı.

Haberin Devamı

İkinci yarı başında Fenerbahçe 5 dakikada 2 gol attı. 51’de durum 1-1 oldu... Tisserand kafayı vurdu, çizgi üstünde Serkan’dan son temas geldi durum eşitlendi. 55’te Valencia 2’yi attı, uzaktan vuruşunda takımını öne geçirdi: 2-1. Pelkas’ın pası, golün yarısıydı. 64’te Baker uzaktan beraberlik golünü atamadı. 70’te Pelkas, Hugo’ya takıldı. 72’de Caner’in korner atışında Gökhan’ın ön direkte kafayla çevirdiği topta, Cisse durumu 3-1 yaptı. Son dakikalarda Altay yine sahneye çıktı ve 3 top çıkardı. 90+4’te Cisse kafayla topu üst direğe nişanladı.

Haberin Devamı

Newton’un yardımcısını getirin!

Erol hoca ikinci devrede Sosa’yı oyundan alarak yerinde değişikliklerle geriden gelip, maçı takımına kazandırdı. İyiye söylenecek bir şey yok. Ancak Trabzonspor’a bir bakalım. Nerede o geçen seneki takım? Herkes orada futbolu çok iyi bildiği için ve işin ucuzuna kaçtığı için geçen seneki takımdan tabi ki eser kalmadı. Tahmin ediyorum birinci yardımcı göreve getirmeyi seri hale getiren Trabzonspor, Newton’un şu anki yardımcısını göreve getirirse şaşırmam!

YORUM YAZ