MENÜ

Böyle oynayın yeter...

Abone Ol Google News

Defansı bir türlü şekilenemeyen ve son hafta sakatlar ordusuna dönen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika’daydı. Antwerp maçı hakem Irfan Peljto’nun düdüğü ile başladı.

Haberin Devamı

Goller yetenek işi

8’de Bataille çaprazdan vurdu, kademede Samuel vardı. 9’da Mert Hakan harika vurdu, uzaktan çekilen şut tabelaya değiştirdi: 0-1. 16’da Meyer, Berisha’dan aldığı topuk pasını iyi değerlendirdi: 0-2. 27’de Fischer gole giderken Novak’ın engeli müthişti. 29’da Berisha, Mert Hakan’ın pasında uzak direkte voleyi çaktı: 0-3. 44’te Ferdi, Frey’den önce davrandı golü çıkardı, devre bu sonuçla bitti. 60’da kale önünde Benson dokumamadı. 65’te Rossi kademede şutladı, top direkte patladı. 80’de Zajc üç rakibini geçip şutladı ama 4 olmadı. Maç bu sonuçla bitti.

Demek ki oluyormuş

Takım gerçekten göz dolduran bir futbol oynadı, evet Antwerp kötü ama Fenerbahçe’nin oynadığı futbol çok etkiliydi. Sakatlara rağmen şaşırtan iyilikte bir takım vardı. Demek ki oluyormuş. Ama 25’inde Olimpiyakos’u Yunanistan’da guruplar için yenmeniz lazım, kesin... Dün geceki oynanan futbol Kayserispor’a da, Milli aradan sonra Galatasaray’a da yeter ama oynarsanız...

Haberin Devamı
YORUM YAZ