MENÜ

Bir golle üç puandan fazlası

Abone Ol Google News

Bulut’un geç de olsa gönderilmesinden sonra, kulübede Emreli Fenerbahçe, lig sonuncusu Denizlispor’u yendi ve rakiplerinin yenildiği haftada çok kritik bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Gelelim maça; 5 ve 7’de Ozan’ın şutları isabetsizdi. 18’de Sacko tek başına kaleye yüklendi, şutunda araya Szalai girdi. 21’de Pelkas’ın uzaktan sürpriz şutu, heyecan yarattı. 37’de Sagal vurdu, Altay çıkardı. 41’de Samatta’nın kafa vuruşunda golü Sakıb önledi. 43’te Sagal ve Rodallega birlikte Altay’ı geçemedi, devre 0-0 bitti.

İkinci yarının hemen başında baskı kuran Fenerbahçe’de peşpeşe Pelkas direğe, Ozan da Cenk’e takıldı. 64’te baskılı futbol gol getirdi, Caner kornerden kesti, Samatta kafayla işi bitirdi: 1-0. Son dakikalarda İrfan Can ve Sosa farkı artıramadı, maç 1-0 bitti.

Fark olmadı, olmalı!

Yeni hoca Emre de takıma çok fazla dokunmadı, belki Pazartesi-Perşembe maç periyodunda takımı ekonomik kullandı. Oyuncu değişiklikleri zamanında ve yerindeydi, ancak ilk yarı Sinan-Gökhan bağlantı hatasını çözmesi gerekirdi. Kötü ve çok top kaybeden Denizlispor karşısında bu kadro çok farklı kazanırdı, beklenti bu yöndeydi, olmadı, olmalı ama...

Haberin Devamı
YORUM YAZ