MENÜ

Bileti açığa alındı!

Abone Ol Google News

Hafta içinde kulağı çekildikten sonra Cocu 4-3-3 sistemini 3-5-2’ye döndürerek başladı Trnava maçına.. Topal, Benzia, Şener dışarıda, İsla, Eljif, Skrtel 11’deydi. Takım kötü durumda olmasına, Kadıköy’de de trafiğin kilit olmasına rağmen maça gelen taraftarları tebrik ediyorum. Gelelim maça; 4’te Hasan Ali soldan ortaladı, Slimani’den önce araya Toth girdi. 9’da Slimani’nin, Chudy ile karşı karşıya kaldığı pozisyondan sonuç çıkmadı. 20’de Slimani’nin kafa şutu heyecan yarattı, dönen topta Reyes’in hatasıyla Jirka, Fenerbahçe ceza alanına girdi, atak sonuçsuzdu. 30’da Eljif’in uzun pasında Slimani iki Slovak stoperin arasından kafayı vurdu, golü Chudy çıkardı.

Haberin Devamı

Taraftar ıslıkladı!

Gol atamayan Fenerbahçe devre bitiminde içeriye ıslıklarla girdi. 46’da Kadlec’in uzaktan isabetsiz şutuyla 2. devre başladı. 48’de 2.7 milyon Euro’ya alınan Frey’in şutu komikti! 51’de Chudy’in tokatlayamadığı topa Slimani dokundu ve durum 1-0 oldu. 54’te Ayew’in dönerek şutu defansa takıldı. 2 dakika sonra Hasan Ali golü kaçırdı ama 68’de Slimani, Ayew’in ortasında kafayla durumu 2-0 yaptı, Kadıköy’ü ayağa kaldırdı.

Haberin Devamı

Slimani yıldızlaştı

Maç bu sonuçla sona erdi. 12 takımlı Slovakya 1. Ligi’nin 9. sırasındaki Spartak Trnava takımına karşı, Fenerbahçe UEFA Ligi’ndeki bu yıl ilk galibiyetini aldı. Oyun, kapanan takıma karşı gerektiği gibiydi. Zaman zaman çok gol kaçıran ama bu gece iki gol atan Slimani yıldızlaştı. Oldukça eleştirilen ve gönderilecek gözüyle bakılan Cocu ve ekibinin bu galibiyet gidiş süresini uzattı. Alınan skor hafta sonu Başakşehir maçı için taraftarın takımına güvenini biraz artırdı.

YORUM YAZ