MENÜ

Başarıyı, futbolu özlemişiz

Abone Ol Google News

Gruplara kalmak için ilk maçta bir farklı üstünlükle, maç başladı. Portekizli hoca sakatlığı geçen Valencia ile gol aramaya başladı. Ekvadorlu, Nazım ile birlikte takımı coşturdu, Fenerbahçe istediği sonucu aldı. Takım guruplara kaldı.

Haberin Devamı

Nazım... Valencia... Fatih...

1’de Ekvadorlu çaprazdan yokladı, az farkla gol olmadı. 11’de Nazım çıkan topu kurtardı, pasında Valencia düzeltip vurdu, durum 1-0 oldu. 14’te Valencia uzaktan öyle bir falso verdi ki, top köşeden filelere gitti: 0-2. 27’de Roope Riski dönerek vurdu, fark bire indi, golde Gustavo hatalıydı: 1-2. 35’te Osayi Samuel çaprazdan 3’ü denedi, Tannander müsaade etmedi. 41’de Mesut Özil soldan kesti, Samuel topu Shaughnessy’e kaptırdı. Devre böyle bitti. Veee dakika 52... Atak üstüne atak... Özlemişiz bu sıkıştırmayı, böyle golleri... Yine takip Nazım’dan, klas vuruş Valencia’dan: 1-3. 90+2’de genç Fatih döndü vurdu. sonuç 4-2 oldu, şaşıran Helsinki’de Peltola 90+4’te kendi kalesine attı, maçı bitirdi: 2-5.

Sayın ÖZİL’in 73’deki suratı

Haberin Devamı

Oyundan çıkarken öyle bir ifade vardı ki sayın ÖZİL’de, yani şu ‘Hocam iyi ki aldın ama ben üzüldüm çıktım diye görüneyim...’ Sayın ÖZİL, biz bunu anlarız da Fenerbahçe başarıya aç bir kulüptür, idare ederim mantığı yoktur, anladın sen... Anlamazsan Portekizli anlatır, üzülürsün, kendine gel... Bu arada Mustafa Denizli’li Altay’a dikkat... Kurt hoca yorgun takımları çok sever, Pereira’nın dikkatine... Pazar zor geçecek İzmir’de..

YORUM YAZ