MENÜ

Aykut hocayı daha çok ararsınız!

Abone Ol Google News

Galatasaray şokundan sonra Antalya’ya konuk olan Fenerbahçe’de teknik heyet geçen haftaya göre 2 değişiklik yaptı, Mehmet ve Falette ile başladı. İlk atakta Jahoviç, Altay’a topu nişanladı. 7’de Mehmet’in ortasına Ozan kafayı vuramadı, kale dibinde Kruse de yetişemedi. 16’da Mehmet’in şutları önce defans, sonra üst direkten döndü. 19’de Dirar’ın hatasından topu kapan Amilton, Altay’ı geçemedi. 36’da Ozan’ın ortasına Muriç 4 hafta sonra düzgün vurdu ve durum 0-1 oldu! Devre böyle bitti.

Haberin Devamı

Dirar’dan büyük hata

Yeni devre Dirar’ın isabetsiz ortasıyla başladı, önde Muriç’i gördü ama kaleci Boffin gol izni vermedi. 52’de Podolski ile başlayan atakta Hamilton kale önünde durumu eşitledi, golde Dirar’ın hatası büyüktü. 57’de yine Podolski imzasıyla Hakan’ın golü, görünüş ve vuruş olarak müthişti: 2-1. 64’te Serdar’ın yakın mesafeden kafası isabetsizdi. 90+6’da Zajc ile zor bela eşitliği sağlayan Fenerbahçe 2-2’yi yakaladı. Maç bu sonuçla bitti.

Nasıl çözüm bulunacak!

Tamer Tuna’lı Antalyaspor’u tebrik ederim. Oynattığı futbol sonuca yönelikti, istediğini alamadı, yazık oldu. Gelelim Fenerbahçe’ye; bu sezon hiçbir şey olmayacağı bir kez daha belli oldu. Sahneye derbide Jailson, bu maçta Dirar çıktı. 2 sezon evvel ligi 2. bitiren Aykut Kocaman ile yolları ayıran yönetim bu gidişe nasıl bir çözüm bulacak, bunu zaman gösterecek. Peki ligde haftaya ne olacak? Kontratak oynayan Denizlispor, Kadıköy’e gelecek, başında Kayserispor’u çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe’yi deviren Bülent Uygun olacak. Yanal, Trabzon’la kupa maçında ve sonrasında neler yapacak, tabii görevde kalırsa!

Haberin Devamı
YORUM YAZ