MENÜ

Antep 23. dakikadan sonra!!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gaziantepspor'un, daha karşılaşmanın ilk dakikalarda "maç sanki kaybedilmiş, bitiyormuş" gibi panikli bir şekilde maça başlamasını bir türlü çözemedim. İşte o panik anlarında araya atılan 3 topla Lua Lua, İlhan Parlak ve Ahmet ile Karabük gol pozisyonuna girip Antep kalesini yokladı. Panik üstüne yenilen gol olabilecek ataklar Gaziantepspor'u germeye yetti, ama ta ki 23. dakikaya kadar! Cenk'in arka arkaya iki şutu Waterman tarafında önlenince, Gaziantepspor maça psikolojikman yeniden başladı! İlk yarının bitimine doğru Medunjanin'in uzaktan şutu müthişti. Karabük ise Ahmet, İlhan Parlak ve Lua Lua ile özellikle sağ kanattan geliştirdikleri ataklarla Antep kalesini zaman zaman yokladılar. Direkler de dahil olmak üzere Serdar gole izin vermedi ve ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıda genç ama kısmetsiz yetenek Muhammed, topu frikikten bir direğe birde şutunu Waterman'a nişanladı ama Cenk, Serdar'ın soldan müthiş ortasını iyi değerlendirince golü atıp takımdaki stresi sona erdirdi. Gökhan Ünal, Sow takviyeleriyle Karabük kenar yönetimi oyunu daha öne yıkma düşüncesi olsa da Antep de kenar bindirmeleriyle Traore, defansta Stankevicius'un rakibin topunu kesici vuruşlarla engelledi. İlk golün asistini yapan Serdar, sol çaprazdan müthiş vurup farkı arttırınca Gaziantepspor da taraftarı da iyice rahatladı. Yeni transfer Milevski'nin aşırtma golü ile fark 3 oldu, maç da bitti.

Özellikle kadro yapısı olarak diğer takımlara göre eşit durumda olan Gaziantepspor'a bir ateş, bir kıvılcım gerekiyordu. Bu haftaya kadar galibiyeti olmayan Kırmızı - Siyahlılar, maç başındaki stresini de organize ataklarıyla bastırıp ligin ilk haftalarında flaş galibiyetlerle adını duyuran Karabükspor'u evinde yenip bu sezon ilki yaşadı, galibiyeti tattı. Kafalarındaki stresini de bitirdi..Yani Gaziantepspor yeni sezona 6. hafta başladı...

YORUM YAZ