MENÜ

Ali Koç'u kızdırmayın!

Abone Ol Google News

Lige iyi başlayamayan Göztepe bozuk zeminde, saat 21.45’te, 29 derecede ve %79 nemde Fenerbahçe’yi ağırladı! Sarı- Lacivertliler’de ise, Cocu yenileri eskilerle harmanlayarak sahadaydı. 1’de Göztepe kalesinde oluşan karambolde Skrtel’den önce yerde duran Beto’nun topu çelmesi, golü önledi. 6’da Halil’e gelen topa, hatalı açılan Volkan kalesinde tehlike yarattı! 11’de Göztepe gole çok yaklaştı, Traore’nin sağdan ortasında topa Tayfur kafayı vurdu, Skrtel kademede şutu yumuşattı!

Haberin Devamı

Topal’ın şanssızlığı

19’da Eljif’in kale karşısından çektiği şut zayıftı. 22’de takımın en iyisi Slimani zamanlama hatası yapınca, ceza alanında topu Traore’ye kaptırdı. 30’da Cezayirli’nin pasıyla topu önünde bulan Topal’ın aşırtması direğe çarptı, gol olmaması büyük şanssızlıktı! 39’da İsla’nın şutu heyecan yarattı. Genel olarak futbolsuz ilk yarı golsüz de bitti!

Halil, fotoğraf çektirdi!

61’de Dirar soldan ortaladı, uzak kale dibinde Alper topu havaya dikti! 66’da Halil’in uzaktan şutunda topun ağlara gitmesi görsellikte şık, Göztepe adına umut, Fenerbahçe’nin geleceği için endişe vericiydi: 1-0. 81’de Eljif’in şutu heyecan yaratsa da sonuç yoktu. 90+2’de Ekici’nin frikiğinde top auta gitti.

Haberin Devamı

Bir tek Slimani

Maç bu sonuçla bitti, sıcaklık ve nem futbolun diriliğini etkiledi, Slimani haricinde Fenerbahçe takım olarak kötüydü! Göztepe ilk galibiyetini aldı, geçen 2 haftada iyi futbolu vardı, sonuç bu maçtaydı. Başkan Ali Koç takımına kızmaya, Cocu-Comolli eleştirilmeye devam etti, Bayram Bektaş hocayı eleştirenler yerin dibine girdi.

YORUM YAZ