MENÜ

9'da 8 yapmış hocayı kovun!

Abone Ol Google News

Son olarak Galatasaray’ı deviren Fenerbahçe, düşme hattındaki Göztepe’yi Kadıköy’de ağırladı. Zorlandı ama İsmail Kartal ile son 9 maçta 8. galibiyetini aldı. Maç Yasin Kol’un düdüğü ile başladı.

Haberin Devamı

Altay’dan kritik kurtarışlar...

4’te Mert Hakan’ın kullandığı korner atışında Serdar Aziz kafayla durumu 1-0 yaptı. 14’te Mert Hakan ile başlayan atakta, son anda Pelkas’ın ayağı tökezledi, ikiyi atamadı. 18’de Moubandje yakın mesafeden şutladı ama kalede Altay vardı. 41’de bu sefer Tijanic yakından şutladı ama o da Altay’a takıldı. Devre tek golle bitti. 48’de Halil sağdan ortaladı, Murat’tan önce Crespo araya girdi, tehlikeyi önledi. 55’te Murat, Rossi’nin kale önünde ikiyi atmasına izin vermedi. 60’ta Halil yakın mesafeden topu Altay’a kaptırdı. 83’te Moubandje Rossi’yi ceza alanında düşürdü, VAR’dan gelen penaltıyı, Arda Güler attı, durumu da 2-0 yaptı. Fenerbahçe ikincilik yolunda bir üç puan daha kaptı.

Hoca değil, forvet arayın!

Yönetim millete hava atmak için yeni sezonda ünlü bir hoca peşinde. Peki niye... İsmail hoca sizin evladınız diye mi? Aykut hoca da bunu yaptınız, inkar da ettiniz... Albenisi yok diye mi? Zaten siz yönetim olarak forvette, Mesut’ta, yanlış ve albenili transferlerle takımı bu hale getirdiniz. Peki İsmail hoca ne yaptı, bu forvetsiz, Mesutsuz, isteksiz 8. haftadan sonra ligi bitirmiş takımı aldı, neredeyse ikinci yapacak. Biriniz çıkın deyin ki, ‘hocamızla devam edeceğiz’... Diyemezsiniz, çünkü hava atmak zorundasınız. Bunu görüyoruz, sonuna kadar da yazacağız. Siz anlayana kadar...

Haberin Devamı
YORUM YAZ