MENÜ

3 puan Serdar ile geldi

Abone Ol Google News

Geçen hafta liderliği kaçıran Fenerbahçe, Kadıköy’de Kasımpaşa’yı konuk etti. Emre’nin yerine Tolga ilk 11’deydi. İlk atakta oluşan penaltı gol getirdi. 5’te Hajradinoviç ceza alanında Ozan’ı düşürdü, atışı Muriç gole çevirdi 1-0. 13’te Aytaç’ın uzaktan şutu heyecan yarattı. 14’te Rodrigues’in şutu cılızdı. 17’de Tolga’nın köşe atışına Muriç kafayı vuramadı. 34’te uzun topta Koita tek başına hareketlendi, vuruşunda Altay golü önledi, pozisyon devamında yine Fransız futbolcu, golü denedi ama kademede Zanka vardı.

Haberin Devamı

Altay çıkardı...

37’de Yusuf soldan kaleye ortaladı, Khalili beraberliği sağladı: 1-1. 43’te Sadiku ceza alanında elle oynadı, VAR sonucu verilen penaltıyı Muriç gole çevirdi ve devreyi bitirdi: 2-1. 54’te hızlı çıkan Kasımpaşa’da Yusuf’un şutunda Altay uçarak golü çıkardı. 56’da 10 kişi oynayan Kasımpaşa Ben Youssef ile 2-2’yi yakaladı, Kadıköy dondu kaldı. 60’ta Tolga’nın kornerinde birebirde Aytaç’ın kaçırdığı Serdar kafayla durumu 3-2 yaptı.

Rodrigues sabrı taşırdı!

70’te Koita vole denedi, Serdar engelledi. 85’te kale önünde Ozan ve Muriç arka arkaya 4. golü kaçırdılar. Maç bu sonuçla bitti, rakibinin uzun süre eksik oynamasına rağmen taraftarlarını futbol adına memnun edemeyen Fenerbahçe, yinede 3 puanı alarak haftayı bitirdi, ancak Ersun hoca’nın Rodrigues’e artık çok sabırlı davranmayacağı kenardan anlaşıldı ama Serdar müthiş oynadı, attı, gol çıkardı. Kasımpaşa iyi mücadele etti, maçı da kazanabilirdi ama kaybetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ