MENÜ

2019 güzel bitti!

Abone Ol Google News

Devrenin ve 2019 yılının son maçında Fenerbahçe, Rize’deydi. Emre kadroda ama yedekte, Deniz 11’de, cezalı Serdar yerine Zanka ile maça başladı. 6’da Deniz ile başlayan atakta üst üste şutlar sonuçsuzdu, son vuruş Muriç’tendi. 7’de Ozan’ın uzaktan şutu isabetsizdi. 11’de Ozan- Muriç verkaçında Ozan’ın şutunda Gökhan başarılıydı. 13’te Diomande ceza alanı önünde topu elle kesti, frikik atışında Deniz ustalığını konuşturdu: 0-1. 18’de Abarhoun kenar atışından gelen topu kafayla kaleye gönderip durumu eşitledi: 1-1.

Haberin Devamı

Jailson’ın füzesi

33’te Dirar’ın uzaktan şutu etkisizdi. 41’de Muriç’in kaptırdığı topla pozisyon yaratan Rize’de kale önünde topa dokunamayan Oğulcan 2. golü atamadı. 56’da Ozan düşürüldü, frikiği Deniz dışarı attı. 70’te Jailson uzaktan son zamanlardaki en güzel gollerden birini atıp, takımını öne geçirdi, şutun uzaklığı yaklaşık 30 metreydi: 1-2. 85’te Aminu’nun atağında Altay başarılıydı.

‘Lideriz’ dedi, 4. bitirdi

Maç bu sonuçla bitti. Ersun Yanal’ın “Lider bitiririz” dediği devreyi Fenerbahçe 4. sırada tamamladı. Çetin geçecek 2. yarı için takviyeler yapılacak, Antalya’da hazırlanılacak, yeni hedefler kurulacak ve Kadıköy umarım yeni ve eksiksiz takımına kavuşacak, mutlu sağlıklı yıllar..

Haberin Devamı
YORUM YAZ