MENÜ

1 gol, 2 sakat!

Abone Ol Google News

Kadıköy’de, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için rakip Helsinki’ydi. Novak ve İrfan’ın sakatlanması kötü oldu ama oyuna giren gençler işi bitirdi. Fenerbahçe taraftarı uzun bir aradan sonra takımını sayısı ölçülü de olsa yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Hakem Bastien penaltıyı vermedi

Gelelim maçın önemli dakikalarına. Hakem Bastien penaltıyı vermedi. 5’de Riski dönerek topu kaleye gönderdi ancak kademede Serdar vardı. 9’da Samuel ile Fenerbahçe gole çok yaklaştı, son anda Helsinki defansı golü çıkardı. 19’da Gustavo uzaktan şutladı, Tannander iki hamlede topu bloke etti. 22’de Jair sert vurdu, Serdar kontrollüydü. 31’de İrfan ile başlayan atakta Zajc’ın şutu Tannander’de kaldı. 41’de Moren ceza alanında topu elle kesti, Fransız hakem devam dedi, VAR olmayınca itirazlar başladı ve sonuçsuz bitti. Devre 0-0 bitti. 50’de Samuel’in şutu etkili ama sonuçsuzdu. 65’de Mesut’un yerine giren 20 yaşındaki Muhammed uzaktan müthiş vurdu, durum 1-0 oldu. Kalan dakikalar gol getirmedi, maçın ilk ayağı 1-0 bitti.

Haberin Devamı

Gençler tempo getirdi

Sakatlıklardan dolayı oyuna giren 16’lık Arda ve 20’lik Muhammed maçın temposunu değiştirdi. Artık yönetimin de forma satmak için futbolcu almak yerine gençlere önem verirse, yönetimin de geleceği sağlam olur. Helsinki’deki rövanşa Fenerbahçe 1 farklı önde gidiyor.

YORUM YAZ