MENÜ

1-0'a şükredin..

Abone Ol Google News

Sakat ve cezalıların çok olduğu Fenerbahçe’de Ersun hoca değişik bir kadro ile Alanya karşısına çıktı. Sergen Yalçın ile kendine gelen Akdeniz temsilsinin ise hedefi galibiyetti. Bu görüntü ve istek ile maç başladı. 3’te Ozan ile başlayan atakta Efecan’ın sağdan ortasına Skrtel müdahale ederek pozisyonu bitirdi. 16’da Cisse’nin yakın mesafeden rövaşatasını Harun ustaca çıkardı. 29’da Eljif topla ceza alanında buluştu ama Alanya defansını geçemedi. 34’de organize gelişen atakta Isla ortası isabetsiz olunca pozisyona yazık oldu.

Haberin Devamı

32’de Villafanez’in şutunda Topal çizgi üstünden golü önledi. İlk yarıda belkide sezonun en kötü futbolunu oynayan Fenerbahçe’nin gol yememesi büyük şansıydı. 48’de Djalma’nın kafa şutu isabetsizdi. 50’de Fenerbahçe’nin ilk gol pozisyonu oluştu. Valbuena’nın kale önündeki hamlesinde Haydar golü önledi. 52’de Weliton’un uzaktan şutu Harun’dan döndü. 57’de Harun ve Sadık’ın ortaklaşa hatasından yararlanan Efecan haklı oyunu tabelaya yansıttı 1-0. 63’te Dirar’ın çaprazdan şutu isabetsizdi. 71’de Cisse’nin şutunda Harun ayaklarıyla golü önledi. 81 ve 84’de Cisse mutlak gol pozisyonlarını harcadı.

Haberin Devamı

84’te Frey’in yarım volesi isabetsizdi. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe baştan sona kadar belkide sezonun en kötü futbolunu oynadı. Sonuç çok farklı olabilirdi. Alanya ise rakibin adeta darmadağın etti. Kenar yönetimin bu kadar takıma hakim olamaması Yanal ve ekibini artık tartışılır hale getirdi.

YORUM YAZ