MENÜ

..Ve Kupa Fenerbahçe'nin

Abone Ol Google News

Ligde umduklarını bulamayan iki takım, Türkiye Kupası için İzmir Göksel Aksel Stadı'nda buluştu. Maç hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğü ile start aldı.

Haberin Devamı

Arda ve Batsuhayi

1'de Berkay'ın hatasıyla topu kapan Arda Güler, Batshuayi'ye maçın ilk golünü attırdı: 1-0. 3'te Zajc uzaktan şutladı, ikinci golü kaleci Muhammed engelledi. 11'de Deniz ortaladı, Serdar Gürler golü kaçırdı. 13'te Arda Güler'in nefis pasını, Valencia iyi değerlendiremedi. 29'da Arao kaleye sert ortaladı, Muhammed'i geçen topu Batshuayi tamamladı: 2-0. Devre iki golle bitti. 51'de Zajc uzaktan şutladı, kaleci Muhammed uçtu ve golü çıkarttı. 56'da önce Arda vurdu, kaleciden dönen topu Batshuayi kaçırdı. Maç bu sonuçla bitti.

Tencere ve kapak

Fenerbahçe bu sonuçla 8 yıllık kupa hasretine son verdi. Tebrik edelim... Bu sonuçla, bana göre ligin en iyi futbol oynayan takımı, Adana Demirspor ise Avrupa'ya gitmeye hak kazandı. Başakşehir'de ise herkes gitmeyi kafasına koymuş. Başta Emre hoca, hal ve hareketlerinden alıştığımız Caner Erkin. Sarı saçlarına bir şey diyemem, çünkü tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Haberin Devamı
YORUM YAZ