MENÜ

Yabancı olmazsa hoca Belözoğlu

Abone Ol Google News

Son dönemde kadrosunda sürekli büyük revizyonlar yapan Fenerbahçe yönetimi, futbol takımının bu kadar çok ayarlarıyla oynadığı, Erol Bulut’u gönderip, onun hoca olmasında başrolü oynayan Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nu başa getirdiği karmaşık bir sezonda bile yine de şampiyonluğu son haftada kaybetti. Daha sezon bitmeden en çok merak edilen konu, yeni sezonda kimin hoca olacağıydı.

Haberin Devamı

Abi-kardeş gibiler

Kulübe şu ana kadar 150 milyon Euro verdiği konuşulan ve seçime rakipsiz girecek Başkan Ali Koç adaylığını açıkladığı gün, “Futbolla ilgili tüm soruları, 1 Haziran veya haziranın ilk haftasına kadar açıklamayı planlıyoruz” demişti. Başkanın, abi-kardeş ilişkisi içerisinde olduğu Belözoğlu ile ilgili konuşmaması, “Bugüne kadar yaptığımız hatalardan ders aldık” demesi, tecrübeli ve yabancı bir hocayı ilk sıraya koyduğu ihtimalini artırıyor.

Yine de kalır...

Bu noktada ise zaten iki seçenek var; eğer görüşülen isimlerden biriyle anlaşılırsa hoca yabancı olur ve Belözoğlu, başkanı yarı yolda bırakmayarak verilecek görevi üstlenir. Ancak istenen yabancı ikna edilemez ise; Belözoğlu teknik adamlık kariyerine devam eder ama eldeki teknik kadrodaki isimler değişir ve daha profesyonel bir yapı oluşturulur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ